Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Akadt egy problámám és nem jövök rá a megoldásra!
    - Van EGY sima egyszerü mappa benne képek meg videók brignázásról. A hiba ott van hogy nem tudom őket átnevezni sehogysem, ill a képszerkesztő program is lefagy tőle. De csak ebben a mappában lévő fileokról van szó mindenhol máshol működik minden. Jogosultságokat néztem ott okés minden. De ha kimásolom máshova a file-okat akkor szabadon csinálhatok velük bármit, majd vissza is másolhatom őket. Működik minden file nézni lejátszani lehelet őket, csak a fenti hiba áll fennt. Remélem érthető a gond.
    :C

Fene tudja mi lehet itt a hiba, de szerintem célszerű lenne elkezdened keresni a hibát! Ennek két módja van most hirtelen, egy igen autentikus módszer, írsz a Látóasszonyos topikba vagy a következő linkekkel kezdesz el operálgatni:

# hibakeresés

Nem írod, miféle képnézegetőt próbálsz, de ha azt lehet indítani terminalból, már az kiírhatja a hibát, ha ez nem megy, akkor nyiss egy terminalt, írd be a journalctl -f parancsot és úgy kezdd el a mappaműveleteket, közben a terminalban láthatod, hogy hiba esetén növekszenek a kiírt sorok. A többi hibakeresős leírást meg egyelőre mentsd el valahová, mert mint látni fogod, igen hasznosak!

Ha valami hibaszerűt látsz, azt már itt be tudod írni és esélyesebb, hogy valaki tud is rá mondani valami használhatót! ;)

Új hozzászólás Aktív témák