- Milyen monitort vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly
üzenetére
Kivéve ubyegon, mert neki ez az örök kezdőség a mániája.
Ez nem mánia, hanem valóság.
Kb azt jelenti, hogy elkezdtem használni, hopperkedtem sokáig és egy elég stabil kezdő szintig eljutottam, részben persze, mivel sok területet nem ismerek ma sem. Eddig nem érdekelt, majd ha fog, utána olvasok. Eddig is így ment. Ma már az a stabil nokedli szint is kezd erősen kopni, nem fogod elhinni, de év eleje óta megvan a terás 860 EVO, férne rá bőven disztró, de még mindig így néz ki...Az a Flatpak/Snap/Appimage nekem is nagy kedvencem amúgy! Szerintem sohanapján lesz olyan, hogy csak ezekből tudok valamit felrakni és akkor inkább fel se rakom.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kb azt jelenti, hogy elkezdtem használni, hopperkedtem sokáig és egy elég stabil kezdő szintig eljutottam, részben persze, mivel sok területet nem ismerek ma sem. Eddig nem érdekelt, majd ha fog, utána olvasok. Eddig is így ment. Ma már az a stabil nokedli szint is kezd erősen kopni, nem fogod elhinni, de év eleje óta megvan a terás 860 EVO, férne rá bőven disztró, de még mindig így néz ki...
Rowon