- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsengődiGeri
tag
válasz
Frawly #11889 üzenetére
Tisztelt Frawly
Hát ezt benéztem. Igazság szerint csak alkalmanként foglalkozom Linuxal és pont azért vettem ezt a kütyüt mert mind két rendszerhez adtak drivert. Ezen kívül csak olyanokat találtam amihez Win alatt nem kell driver, bedugom, magától telepíti magát és működik. Linux alá is kerestem olyat de nem találtam. Olyat meg végképp nem ami mind két rendszeren magától települne. Tudsz ajánlani valamit, ezt legfeljebb majd használom csak Win-hez, nem volt egy drága cucc. Olyan kéne igazából ami mind két rendszeren magától települne, létezik egyáltalán olyan? 5GHz-re nem kell, jó nekem a lassabb rendszer is az úgy is messzebb ér még ha lassabban is megy.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kraz
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lexus, Toyota topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest