Hirdetés
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Meglepetés: az ARM is belép az NVIDIA titkos klubjába
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Most telepítenék linuxmint 18.3 mate-t w10 mellé. Korábban már többször is feltettem másik mintet. Most utólag bekerült a laptopba egy ssd a hdd mellé. Jelenleg az ssd-n van a windows. Az ssd-ről lecsíptem 20GB-ot és a hdd-ről is. Telepítésnél az sda-nak a hdd-t ismeri felé az sdb-nek az ssd-t. A / gyökér könyvárnak az sdb-ről lecsípett 20GB-ot adtam meg, a /home könyvtárnak a hdd-ről lecsípett 26GB-ot. (a swap-ot fájlként adnám meg a home könyvtárból) A grubnak hagytam a telepítő eredeti beállítását a hdd-t. Telepítés végén elszállt, hogy a grub telepítése meghiúsult. Nem voltam benne biztos, hogy a grubnak a hdd-t kell megadni, de nem mertem az ssd-t, nehogy a windows se induljon. Jól adtam meg a grub könyvtárat, csak vmiért omlott össze? Vagy adjam meg az ssd-t? Amúgy a hiba kiírása után be sem lehetett zárni a hiba ablakot. Újraindítottam a rendszert és kérdés nélkül a windows jött be. Köszi a segítséget!szerk.: annyi még, hogy w10 alatt a gyors indítás nem volt kikapcsolva, most kikapcsoltam. (biosban a secure boot ki van kapcsolva) De azért várom a tanácsokat. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon