Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Most telepítenék linuxmint 18.3 mate-t w10 mellé. Korábban már többször is feltettem másik mintet. Most utólag bekerült a laptopba egy ssd a hdd mellé. Jelenleg az ssd-n van a windows. Az ssd-ről lecsíptem 20GB-ot és a hdd-ről is. Telepítésnél az sda-nak a hdd-t ismeri felé az sdb-nek az ssd-t. A / gyökér könyvárnak az sdb-ről lecsípett 20GB-ot adtam meg, a /home könyvtárnak a hdd-ről lecsípett 26GB-ot. (a swap-ot fájlként adnám meg a home könyvtárból) A grubnak hagytam a telepítő eredeti beállítását a hdd-t. Telepítés végén elszállt, hogy a grub telepítése meghiúsult. Nem voltam benne biztos, hogy a grubnak a hdd-t kell megadni, de nem mertem az ssd-t, nehogy a windows se induljon. Jól adtam meg a grub könyvtárat, csak vmiért omlott össze? Vagy adjam meg az ssd-t? Amúgy a hiba kiírása után be sem lehetett zárni a hiba ablakot. Újraindítottam a rendszert és kérdés nélkül a windows jött be. Köszi a segítséget!szerk.: annyi még, hogy w10 alatt a gyors indítás nem volt kikapcsolva, most kikapcsoltam. (biosban a secure boot ki van kapcsolva) De azért várom a tanácsokat. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Okos Otthon / Smart Home
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Fotók, videók mobillal
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Rowon