Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
Köszönöm a válaszokat. A gond az hogy mikor elkezdtem gyűrni az idegeiteket akkor a HP Ügyfélszolgálat adott egy linket illesztőprogramok telepítésére ahol felsorolták az én nyomtatomat. Viszont az Ubuntu alatt mikor szenvedtem ott a manuális nyomtató beállítás nem tartalmazta a nyomtatóm típusát. Felhívtam az Ügyfélszolgálati munkatársat és rákérdeztem hol van hol nincs az adatbázisban. És akkor 2 perc keresés után mondta hogy 12.04 az utolsó verzió ahol volt termék támogatás. Tegnap feltettem a 12.045 verziót mert azt találtam és nem tudja, hiába telepítettem HPLIP és mindent amit a gép kért. Már csak egy utolsó eretnek kérdésem lenne hozzátok megköszönve hogy próbáltatok segiteni: ha veszek 32 ért egy Windows telepítőt akkor tudtok segíteni felrakni, mert az illetékes topik az olyan magaslatokban jár hogy ilyen alap tudáshinnyal szenvedő felhasználót észre se vesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon