- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
Köszönöm a válaszokat. A gond az hogy mikor elkezdtem gyűrni az idegeiteket akkor a HP Ügyfélszolgálat adott egy linket illesztőprogramok telepítésére ahol felsorolták az én nyomtatomat. Viszont az Ubuntu alatt mikor szenvedtem ott a manuális nyomtató beállítás nem tartalmazta a nyomtatóm típusát. Felhívtam az Ügyfélszolgálati munkatársat és rákérdeztem hol van hol nincs az adatbázisban. És akkor 2 perc keresés után mondta hogy 12.04 az utolsó verzió ahol volt termék támogatás. Tegnap feltettem a 12.045 verziót mert azt találtam és nem tudja, hiába telepítettem HPLIP és mindent amit a gép kért. Már csak egy utolsó eretnek kérdésem lenne hozzátok megköszönve hogy próbáltatok segiteni: ha veszek 32 ért egy Windows telepítőt akkor tudtok segíteni felrakni, mert az illetékes topik az olyan magaslatokban jár hogy ilyen alap tudáshinnyal szenvedő felhasználót észre se vesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest