- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Jajj, ne is mondd, a dwm panelügyileg rémálom, elég egyszerű unicode nerd karakterekhez (ikonokhoz) szénné kell patchelni. Ha meg simán polybar-t használnék hozzá, azzal összeakad. Tudok erről a rustos dwm statusbar variánsról, majd kipróbálom.
Az előző hsz.-emben véletlenül gépeltem el kétszer is a root windows-t. Természetesen az csak root window, mindenféle s-ses végződés nélkül.
Adtam esélyt a 2bwm-nek, de megint gyorsan dobtam. Induláskor elrejti az egérkurzort, amit elő sem lehet hozni. Aztán ahogy indítok egy alkalmazást, akkor sem jelenik meg, kitakaródik, de már előhozható, de ahogy elindítok egy újabbat, vagy átváltok másikra, akkor megint elrejti, és az egér mozdításával elő kell hozni. Ráadásul mikor van is egér, akkor a root window felett ilyen ocsmány default X lesz belőle. Kár érte, mert a 2bwm is majdnem ott lenne, egyszerűbb, együttműködik a polybar-ral, szóval még egyes pontokon hiába is lenne jobb a dwm-nél, ha az egérkezelést ennyire tönkreteszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 5900X CPU + 32GB RAM + B450 alaplap (akár külön is)
- I7-9700KF Félkonfig /MSI Z370 SLI PLUS /16GB /SSD /Cooler
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest