- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Kindle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Állvány topic
Aktív témák
-
Adi
senior tag
Hm. Én eddig a sourceforge-os modult csak 2.2-es kernelhez fordítottam le ismerősnél (azt is utoljára tavaly tavasszal), de ott nem volta problémák, ment szépen.
Esetleg próbáld meg azt, hogy szedsz egy szűz kernelforrást pl. az [L]ftp://ftp.fsn.hu/[/L]-ról és azt fordítod le magadnak, majd hozzá a modult. A Redhat saját patkolású kerneleket használ és lehet, hogy ez okoz gondot. -
Begi
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problemam. Redhat 7.2 van a gepemen es mellette van az Aureal Vortex 2-es kartyam, amihez nincs gyari driver, egyik linux se ismeri fel alapba, de a sourceforgeon van hozza driver. Na mar most beforgattam, meg leforgattam:), megy is egy darabig. Kb az a problema, hogy ha elinditok valami mas zenez mellette, vagy hangot akar kiadni a kde, de mp3-mat hallgatok, LEFAGYASZTja az egesz rendszert. De neha csak fogja magat es csak az a konzol fagy ki. Ha tud nekem segiteni valaki azt megkoszonom.
A gep konfigja ASUS A7V133 Raides kt133A-s chippel az alaplap, 256mb sdram(133), AMD 1.0GH TB, ASUS Geforce 2 MX200, egy Realtek 10Mbs halokartya, meg az ominozus hangkartya
Begi
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest