Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
Zsír kis topik...jobbra fel. Este lövök talán(vagy holnap) képet én is.
Kérdés (Bár már ha jól láttam Tildy is kérdezte és linkeltél is vmit, de ott vhogy nem igazodok el jól...jééé gommmba úúúdehüjevagyok) :
szóval az az idújárásjelző előrejelzú meg tán hardwermonitor meg xmms? dokkoló cucc a desktopod jobb oldalán.
Szal azt hogyis mi is? Már láttam sokszor de még sose próbáltam utánajárni.
Ha lenne egy linked a ***.deb filera amivele feltelepíthetem vagy mittomén...megköszönném és akkor dobnám én is a csiricsáré KDE 3.4 desktopképeket. mellesleg Ubuntuval nyomom amit szeressek jól
thnx
gege
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OLED monitor topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest