- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Plazma TV topic
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Mivel nyílt forráskódú, ami ráadásul bárki számára hozzáférhető, sőt akár te magad is továbbfejlesztheted, ( magad használatára bármikor) és közprédává teheted, feltéve hogy bizonyos lektorálás szerű eljárásokon megfelel, szvsz legális. Elvégre azt is megteheted, hogy letöltöd a forráskódot, saját gépeden ráküldesz egy C fordítót, és had fusson! Szerintem te a dobozt, a könyvet, és a tulajdonos új barátnőjének autórészletét fizetted meg.

-
Darth_Revan
veterán
Ha jól tudom,akkor bizonyos emberkék legálisan másolhatják a Linux C-t,jól tudom? Röviden azt akarom kérdezni,hogy ez legális? Ha legális,akkor mivel tudom bizonyítani,hogy pl a Suse 1.3-a CD-imet hiába vette ma bolti 20eFt-os ár helyett pár száz forintért,mégis legális..vagy a bolti árnál szó szerint csak a dobozt+a könyvet fizetjük? Hogy van ez?
-
neduddgi
aktív tag
Csak akkor szeretnék pontosítani. A 200 Ft-ban benne van-e a Cd ára, vagy anyag + 200 Ft, milyen Cd-re lesz felírva, a Dvd esetében ugyanez a kérdés, illetve az, hogy egy Dvd írása az 1 Cd-nek, vagy több Cd-nek felel meg. Suse 9.3-on gondolkozom, most néztem meg a cuccaom között, Suse 9.1-ből az 5 db Cd letöltése nekem is megvan Hdd-n, egyenlőre még rar-okban, de megvan. Ja miközben itt moderálok, rájöttem, hogy Suse 9.3 is igazából úgy lenne jó, 5 db image filé egy Dvd-n...
[Szerkesztve] -
-
n0_gAboR
őstag
A következő disztribek vannak:
Fedora Core 3
Mandrake 10 official
Mandrake 10.1 official
Mandrake 10.2 2005 Limited DVD
Uhu 1.1
Uhu 2.2 Live
Suse 9.2 Professional 5CD
Suse 9.3 Professional 5CD
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Peugeot, Citroën topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 256GB Black Független
- Thrustmaster T300 RS / opcionálisan Ferrari F1 pereccel
- Rtx 2080/ Ryzen 5 4500/ 16GB / 500 GB Sata SSD/ 1,5TB HDD/ Win 11/ Garancia
- Újszerű Apple Macbook Pro 13 - Touch B - M2 - 8/256GB - 18 Ciklus - 100% akku - MAGYAR -asztroszürke
- Zotac Gaming RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)