- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- Mini-ITX
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
válasz
Darth_Revan #8 üzenetére
Mivel nyílt forráskódú, ami ráadásul bárki számára hozzáférhető, sőt akár te magad is továbbfejlesztheted, ( magad használatára bármikor) és közprédává teheted, feltéve hogy bizonyos lektorálás szerű eljárásokon megfelel, szvsz legális. Elvégre azt is megteheted, hogy letöltöd a forráskódot, saját gépeden ráküldesz egy C fordítót, és had fusson! Szerintem te a dobozt, a könyvet, és a tulajdonos új barátnőjének autórészletét fizetted meg.
-
Darth_Revan
veterán
Ha jól tudom,akkor bizonyos emberkék legálisan másolhatják a Linux C-t,jól tudom? Röviden azt akarom kérdezni,hogy ez legális? Ha legális,akkor mivel tudom bizonyítani,hogy pl a Suse 1.3-a CD-imet hiába vette ma bolti 20eFt-os ár helyett pár száz forintért,mégis legális..vagy a bolti árnál szó szerint csak a dobozt+a könyvet fizetjük? Hogy van ez?
-
neduddgi
aktív tag
Csak akkor szeretnék pontosítani. A 200 Ft-ban benne van-e a Cd ára, vagy anyag + 200 Ft, milyen Cd-re lesz felírva, a Dvd esetében ugyanez a kérdés, illetve az, hogy egy Dvd írása az 1 Cd-nek, vagy több Cd-nek felel meg. Suse 9.3-on gondolkozom, most néztem meg a cuccaom között, Suse 9.1-ből az 5 db Cd letöltése nekem is megvan Hdd-n, egyenlőre még rar-okban, de megvan. Ja miközben itt moderálok, rájöttem, hogy Suse 9.3 is igazából úgy lenne jó, 5 db image filé egy Dvd-n...
[Szerkesztve] -
-
n0_gAboR
őstag
A következő disztribek vannak:
Fedora Core 3
Mandrake 10 official
Mandrake 10.1 official
Mandrake 10.2 2005 Limited DVD
Uhu 1.1
Uhu 2.2 Live
Suse 9.2 Professional 5CD
Suse 9.3 Professional 5CD
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest