- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
erhas01
tag
udv:
#1 valasz:
[L]http://www.linuxforum.hu/modules.php?name=AvantGo&file=print&sid=1661[/L]
tovabbiak uhu linux topicban.
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=16882&arc=f[/L]
udv:erhas01
[Szerkesztve] -
Killberk
aktív tag
ATI Radeonhoz csak rpm driver van.
Mielött bármit csinálnál, mentsd el valahova a jelenlegi XF86Config-4 fájlodat, amit az /etc/X11-ben találsz meg. Ha nagyon nem sikerül alábbi, akkor csak vissza kell ezt másolnod.
Utána rootként telepítsd az rpm csomagot, így:
csomagneve.rpm -i --force --nodeps
utána írd be konzolba:
fglrxconfig
Az egeret lehet, hogy nem jól állítja be. Ha nem megy egér, akkor futasd le újból és amikor rákérdez, írd be neki, hogy:
/dev/gpmdata
Nekem így megy UHU 1.1 alatt Radeon 9600 Pro, és van 3D-m is. -
tildy
nagyúr
-
Warchief
csendes tag
Hali !
Feltettem ma az UHU-Linux 1.1es változatát. Az az igazság, hogy Linux operációs rendszerben teljesen új vagyok. Sikerült elinditani a KDE grafikus felülettel és már kicsit elmerültem benne, találtam egy-két progit. Aztán feltűnt hogy akármilyen felbontásra állítom a monitort, mindig 60Hz-en fut. Leszedtem az ATi 9600 Serieshez való linux drivert, aminek kiterjesztése 'rpm'. A kérdésem az, hogy ezt mivel kell, hogy kell megnyitni? Mert még semmilyen programot, semmit sem telepitettem, és abszolút amatőr vagyok Linuxba, viszont ahhoz hogy komolyabban eltudjak benne merülni, a 85 v. 100Hz jobb lenne. Kérem vki irja le részletesen, érthetően hogy hogyan installáljam fel az ati drivert. Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest