- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Házimozi haladó szinten
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
baratka87
tag
válasz
CPT.Pirk #21871 üzenetére
A zárt driverest indítottam el. mert a nyílt driveres live el sem indult,(ha jól emlékszek) ugyanúgy villogó kurzor volt. Nem találtam neten semmit egyenlőre, de azóta is keresek valami választ.
Cyrin köszönöm a segítséget
sokat segítettél
Na jó nem gondoltam komolyan....
-
baratka87
tag
Feltettem a Chakrát, mondhatnám, hogy sikerült, de amikor telepítés után indulnia kellene a rendszernek fekete képernyő és egy bal felső sarokban villogó kurzor fogad. Mi lehet a baj?
-
baratka87
tag
válasz
McSzaby #21749 üzenetére
Köszi szépen, ezt a Manjaro linuxot én is nézegettem, első körben megpróbálom KDE-vel, azt csak úgy tudom, hogy felteszem az xfce verziót és utána rátelepítem? vagy a net based verziónak is grafikus telepítője van és kiválaszthatom mit akarok? vagy az konzolos telepítő?
-
baratka87
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy milyen disztrbúciót ajánlanátok egy AMD A6-6400K 8Gb Ram, videoókártya a processzorba beépített. Igazából netezni, filmezni és torrentezni kellene a gép. Ezeket gyönyörűen és gyorsan vigye. Annyi féle van, distrowatchon néztem, Mint elől van nagyon, de fórumokon sok hibát írtak róla. Ubuntu, fedora, Mageia, Arch. Próbálgatni túl sok időm nincs, ezért érdekelne a véleményetek, melyik lenne a legkézenfekvőbb.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest