- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Fujifilm X
- Androidos fejegységek
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prowler
senior tag
Sziasztok, Mint 19 Cinnamonban van olyan lehetőség hogy a CPU maximális teljesítményét szabályozni lehessen? Windowsban akkus üzemmódnál le szoktam venni 99%-ra, így nem kapcsol be a Turbo Boost és jóval hosszabb üzemidőt kapok, de Linuxban nem találtam meg ezt az opciót.
-
Prowler
senior tag
ubyegon2; Lacc; Frawly Integrity Check megvolt, minden rendben. Újra telepítettem az egészet, a magyar nyelv most már helyesen jelenik meg és a terminál is elérhető. A Nyelv menü így is háromszor nyílik meg, de ez legyen a legnagyobb bajom
Holnap jobban megismerkedek majd a rendszerrel.
Mindhármótoknak köszönöm a segítséget
-
Prowler
senior tag
Szép jó reggelt mindenkinek!
Tegnap este felraktam a Linux Mint-et a laptopomra (főként kíváncsiságból) és meg kell mondjam, le vagyok nyűgözve tőle. Gyors, egyszerű és minden általam használt fájlformátumot ismer egyből telepítés utáb, mindenféle extra szoftver nélkül. Szuper!
Ami annyira nem szuper, hogy néhány helyen a magyar ékezetek nem jelennek meg normálisan - ez beállítás hiba vagy csak hiányos a magyar fordítás hozzá? Az is érdekes, hogy hiába kattintok a terminálra, nem jön be semmi csak karikázik 5 percig. Ha a beállításokban megnyitok valamit, akkor azt viszont egyből 3 példányban nyitja meg.
Valaki látott már ilyent vagy én vagyok még ennyire béna hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest