- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kevinmaster
tag
A boot képernyő windowsos, nem tettem el semmit ehhez.
Köszi a leírást, ki fogom próbálni, de működik ez win7-hez is? Amúgy igazán én annak örülnék, ha a linux boot képernyőjét használhatnám, amit nem is értem, hogy miért nem megy. Azt hittem, ez automatikusan elintézi magának, ahogy felteszem a linuxot... -
Kevinmaster
tag
Két merevlemez van a gépben, az egyik egy 500 Gb-os, azon volt eddig négy partíció (három windows és egy tároló), és erre csináltam a már említett linuxos partíciókat, és van még egy 1,5 Tb-os, azon nincs rendszer, csak cuccok. A boot menü a windows-é, igen (legalábbis eddig is ezt láttam, amit most, akkor az az jelenti, nem?)
Előre is köszi a segítséget! -
Kevinmaster
tag
Sziasztok, legyetek szívesek, segítsetek már, mert úgy tűnik, a két napi olvasgatás ellenére sötét vagyok ehhez az egészhez. Spanom tanácsára fel akartam tenni az Ubuntu 11.04-et egy multi boot formában úgy, hogy a gépen már van két win7 és egy XP. Meg is csináltam a bootolható CD-t, arról sikerült bootolni, de már eleve nehezen és sok utánaolvasással jutottam el odáig, hogy elinduljon a telepítés. Mindegy, rövidre fogom, csináltam külön partíciót, ext3-ra formáztam, csináltam még swap partíciót is, bár tele vagyok memóriával, de legyen. Végre fel is tette a rendszert, de újraindulásnál a bootképernyőn nem jelenik meg a Linux, csak a két win7 és az xp. De miért? Látom ám, hogy valahol ott keresendő a dolog, hogy bootmeghajtó, meg kiterjesztett meghajtó, meg virtuális meghajtó, meg a tököm tudja, még micsoda, de ez nekem már magas, megmondom őszintén. Nem tudnátok segíteni, hol lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest