- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
pepejoe #61685 üzenetére
Sparky Linux vagy AntiX. Szigorúan csak IceWM vagy LXDE felülettel. Régen még az Lubuntut ajánlgattuk, de a készítők nyilatkozták is, hogy az LXDE-ről LXQt-re átállással már nem gyenge gépekre szánják.
Az sem mindegy milyen Celeron, gondolom nem P2-P3 Celeron, hanem min. P4-es, de még utána is voltak C2D alapjaira épülő P4 Celeronok, meg utána C2D alapokra épülő nem P4 Celeronok, ezek már kétmagosak, és még mostanában is vannak a procikból Celeronok. Mindenesetre az 1,6 GHz nem sejtet bivalyerőt.
-
Skullwipe
senior tag
válasz
pepejoe #61685 üzenetére
Nem rég belefutottam ebbe, talán jó lesz kiindulónak: https://logout.hu/cikk/egy_smooth_ubuntu_rendszer_kialakitasa_sse_only_at/elozmenyek_mirol_is_lesz_szo.html
kicsit erősebb gépen próbáltam ki (folyton feljön ha nem tiltod hogy már 16-os lts-re frissítss) athlon 3000+-on, és tényleg egész jó, még beállítgatások nélkül másik desktop environment nélkül. Meg volt valami baja a szoftver központnak, de mondta hogy kijavítja magát, és tényleg utána már jó is lett tudtam telepíteni amit akartam. -
válasz
pepejoe #60398 üzenetére
A félreértés elkerülése végett nekem csak parancssoros CentOS van és nem grafikus.
Senki nem értett félre semmit, inkább te rontod az esélyeidet, hogy Kezdő Linux topikba kérdezel, nem a disztró saját topikjában vagy a Haladó Linuxos topikban. Ennek a topiknak már úgyis mindegy az utóbbi időben mindenki ideír mindent, de sokan nem látogatják ezt a topikot, akik tudnának segíteni.
(ezt segítő szándékkal írtam) -
vargalex
félisten
válasz
pepejoe #60392 üzenetére
A CesntOS-re fel kell tenni az azonos verziójú guest additions-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest