Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz Rowon #98915 üzenetére

OFF,
    Csak a tisztánlátás végett, ilyeneket nem mindennap dobál fel, átlaguser szerintem életébe nem futott bele.
    Cserébe ha van drivered, az usb-s kissámlit is lekezeli.

V.melyik nap is erősen türtőztettem magamat, ment itt a nagy hájp hogy jajj tartok egy tiszta Debiant, arra nagyon vigyázok, az nemám melós rendszer, á nem, azt csak úgy tartom mert atomstabil.
    Hogy a búbánatba ne lenne atomstabil , ha egy nyamvadt programot nem telepítesz rá?

Tessék a harmatgyenge Windows10, ami szar, összedől, kékhalál meg egyéb.

Keresd meg légyszi az alábbi cmd kimenetbe a telepítési dátumot. Original install date.

Microsoft Windows [Version 10.0.19045.4046]
    (c) Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva.
    C:\Windows\system32>systeminfo
    Host Name:                 TIBI-AERO
    OS Name:                   Microsoft Windows 10 Pro
    OS Version:                10.0.19045 N/A Build 19045
    OS Manufacturer:           Microsoft Corporation
    OS Configuration:          Standalone Workstation
    OS Build Type:             Multiprocessor Free
    Registered Owner:          tibi
    Registered Organization:
    Product ID:                00330-80000-00000-AA263
    Original Install Date:     2016. 11. 22., 3:27:02
    System Boot Time:          2024. 09. 30., 6:10:29
    System Manufacturer:       Shenzhen Wangang Technology Co., Ltd
    System Model:              AERO 2
    System Type:               x64-based PC
    Processor(s):              1 Processor(s) Installed.
                               [01]: Intel64 Family 6 Model 122 Stepping 8 GenuineIntel ~2001 Mhz
    BIOS Version:              American Megatrends Inc. GB1V06, 2020. 12. 31.
    Windows Directory:         C:\Windows
    System Directory:          C:\Windows\system32
    Boot Device:               \Device\HarddiskVolume1
    System Locale:             hu;magyar
    Input Locale:              hu;magyar
    Time Zone:                 (UTC+01:00) Budapest, Belgrád, Ljubljana, Pozsony, Prága
    Total Physical Memory:     8 028 MB
    Available Physical Memory: 4 045 MB
    Virtual Memory: Max Size:  9 528 MB
    Virtual Memory: Available: 4 145 MB
    Virtual Memory: In Use:    5 383 MB
    Page File Location(s):     C:\pagefile.sys
    Domain:                    WORKGROUP
    Logon Server:              \\TIBI-AERO
    Hyper-V Requirements:      A hypervisor has been detected. Features required for Hyper-V will not be displayed.
    C:\Windows\system32>
    Látod? Jól látod? Meglepő? Hihetetlen?
    Ez az überszar Windows 2016-ban lett telepítve, azóta átesett minden build upgraden, szám szerint 11 darab rendszerfrissítés volt eddig, 4x lett átklónozva másik lemezre, volt közte egy MBR/GPT konverzió is. Jelenleg is naprakész friss a rendszer. Semmi akadálya W11-re upgradenek, és akkor valószínű elmegy még 8 évet.
    Csak mellékesen, micsoda parák mennek itt néha hogy szűzanyám, Linux22..akármiről hagyjam frissíteni Linux24...akármire, jajjmilesz, micsináljak, hagyjam, ne hagyjam, túléli, működni fog, mi lesz az új tárolókkal, milyen szoftverem nem fog majd működni stb. stb. Nemá.
    Én meg csak hagytam 8 évig hogy csináljon amit akar.

Ez a 3. PC amin működik, 4x hoztam vissza a halálból rendszermentéssel.
    A 8 év alatt megszámlálhatatlan hardverrel találkozott, két vagon driver van mos is telepítve.
    Az OS ezalatt a 8 év alatt kb. 5-600 szoftveren van túl, ,telepítés, tesztelés, nem tetszett, törlés.
    Jelenleg kb. 100 telepített szoftver van rajta. Nem belső gyári tárolóból! telepítve meg babusgatva, jajjjajj mostmilesz, nem a gyári repoból telepítek hanem némelyik az internet sötét bugyraiból letöltve és telepítve. Hadd szóljon, ezért van, használni szeretném, nem féltően óvni hogy még valami baja lesz, elromlik, ha igen nabumm, majd visszaállítom tegnapra.

Az OS napi használatban van 8 éve, napi 10-15 órákat megy.
    Nézd meg a system boot time sort, jelenleg reggel 6óra óta azaz 16 órája nyúzzuk a melóhelyemen.
    Nincs kímélve, amit ez eddig kapott, azt le se lehet írni, annyit szadiztam 8 év alatt.

Bocs a kirohanásért csak leírtam egy 8, nyolc éve használatban lévő überfos Windows életútját.

Új hozzászólás Aktív témák