Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Tim82 #85278 üzenetére

Jogos és köszi, hogy beírtad, tényleg említenem kellett volna, hogy kb 2 sec alatt megvolt mindhárom gépjárműveket érintő számlaszám és engem nyilván a belföldi érint.... A gond az volt, hogy két hónapja kaptam egy postai levelet, hogy fizessem be az első félévit, fel is pattantam a Raffia oldalára és látom is ott a befizetést, csak éppen egy teljesen más számlaszámmal, az első 8 egyezik és ezt a számot a tőlük kapott levélből szedtem ki! Emiatt vagyok kicsit mélabús, mert nyilván nem arra a számlaszámra ment az utalás, amire most kéne küldenem, de érted, ha minden egyes befizetésnél változtatgatják a számlaszámokat....ja és ez már nem önkörmányzati adószámlaszám volt. Persze a PDF link meg OTP Simple oldalra küld, ami sikertelen fizetéseket eredményez, szóval....pedig a help linken annyira egyszerűnek látszik minden!

Az lesz, hogy befizetem erre a számra, ami egyezik az általad írttal és az előzőt majd kinyomozom valamikor....

Imádom amúgy a NAV-ot! ;]

De egyébként imént írta komoly tapasztalatokkal bíró nullperces kezdő Linuxos fórumtársunk:

miközben a linux-osok nagy része évtizedek óta nem hajlandó értelmesen gondolkodni.

Most jövök rá, hogy talán ez rám is igaz, azért akadok el minden vacakkal! :DD

Új hozzászólás Aktív témák