Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vasti74

senior tag

válasz tordaitibi #83106 üzenetére

Az előzmények ismerete nélkül - nem tudom, miért döntöttél a Linuxra váltás mellett.
    És minden bántó szándék nélkül - pusztán szakmai tanács.

Olyan operációs rendszert kell használni, ami neked megfelel!!!

Ha a Windows előnyei kellenek, és cserébe elviseled a hátrányait, akkor használj Windows-t.
    Ha a Linux előnyeit akarod élvezni, és cserébe elviseled a hátárnyait, akkor használj Linuxot.
    És ha esetleg ha olyan dolgokra van szükséged, ami csak Mac-en elérhető, akkor használj Mac-et.

Szóval ez úgy kezdődik, hogy ilyen és ilyen programokra van szükséged, aztán hamar kiderül, hogy milyen operációs rendszer kell neked ;-)

Én kb. 25 éve használok linuxot, ebből kb. 20 évig számtech szervizes voltam, szóval összességében sokkal több időt töltöttem Windows, mint Linux előtt. Ennek ellenére sohasem éreztem úgy, hogy vissza kellene térnem a Windows-hoz: mert amire én használom a számítógépet, arra a linux tökéletes rendszer.

Úgy látszik, számodra nem az: nem kell szenvedni vele, semmi örömöd nem lesz benne, az tuti, csak rengeteg időt elpazarolsz! A számítógép nem azért van, hogy órákat, napokat töltsünk a működésre bírásával, hanem hogy pár évente fél-egy óra alatt feltelepítsük rá a rendszert + a szükséges programokat, aztán csak használjuk.
    Egyszerűen használj Windows-t: stabil és megbízható rendszer az is már, nem kell félni tőle, nem kell az XP-t meg a 7-et erőltetni, mert csak az a jó ;-) , stb. stb., fel kell dobni egy Win10-et vagy Win11-et, és kész.

Üdv: Vasti

• Dr.FantastiK

őstag

válasz tordaitibi #83106 üzenetére

erre mondok en is egy ''ellen'' peldat :

Alaplapi , egy mezei REALTEK cip-hez beszereztem kezdve a gyari 650 Mb-os OAAA ,, Asio meg Ubertiszta hang : Cristalyzer . . . :DDD :DDD ,, aztan okos fiuk altal osszeszerlt Custom Driver Packot ,, (450 Mb) ;] ez is .. !!! .. kiprobaltam feltelepitem 100% szuz azaz vadiujonann telepitett tiszta ures PRO Windozerre ,, minden esetben mindig uj tiszta Telepites utan !! ... vagy crassh-el a Realtek CONTROL PANEL ,, VAGY A Sonic Studio ,, vagy mindketto arra hivatkozik hogy nem talaljak a drivert ,, mikozbe elotte 20 masodperccel ugrott fel a kis ablak hogy Driver is UP to date.

>>> Asioooo !! aham , :DDD ;] ;]

persZe az istennek se szol 5.1-be ,, semmilyen Player ,, pedig a TEST hangok kijonnek rendesen mindegyikbol @ !!

... >>> nna a Linuxon minden megy 192000 Hz // 32-bit ,, es 5.1 channel , olyan driver-el ami par Mega az egesz ! ;)

Új hozzászólás Aktív témák