- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Home server / házi szerver építése
- UHD filmek lejátszása
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
leviske #75971 üzenetére
"És futottál bele hibákba a kezdetek során az alap konfigurálási ceremánián túl, vagy rögtön klappolt a rendszer?" A light verzióval simán veszi a kanyarokat, egyedül a CUPS nem akarja az igazságot a wifis nyomtatómmal, de gondolom, hogy ez majd további arch wiki olvasgatást igényel és majd csak össze fog jönni. Életemben először sikerült ezen egy conky-t beizzítani önállóan és ennek nagyon örülök.
Előbb egy fullos 4,5 gigás cinnamon distrót toltam fel belőle, de mondanom sem kell, hogy az kapásból hasra esett az első frissítési kisérletnél, de nem tököltem rajta sokat és azt kapásból dobtam, nem kutatgattam a javítási lehetőségeket és feltoltam a light verziót és az tök jó.
-
válasz
leviske #75971 üzenetére
mostanra talán összecsiszoltabbnak tekinthető Ubuntu 20.04-nek. Az a telepítés után rögtön az arcomba is dobott egy hibát
Nyilvánvaló, hogy az összecsiszoltabbnak tekinthető részhez alap, hogy telepítés után minden frissítést ráküldesz! Egyébként mikor felraktam a 20.04-et, nekem is dobta ezt a crash ablakot.
A linkelt hibák képe közül is írja az egyik, hogy a szükséges frissítés hiányzik!De ha abban segítettünk, hogy visszatérsz a jól bevált Süsühöz, már akkor megérte foglalkozni ennyit a dologgal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone-t használók OFF topikja
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Nők, nőügyek (18+)
- Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest