Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skullwipe

senior tag

válasz ubyegon2 #59775 üzenetére

Most kiderült, ezelatt a pár órás tesztelés alatt, hogy nem rossz ez lxle. A power-t én is megtaláltam, láttam, hogy valami honlap, mondom, jó, én ezt most nem olvasom át, csak folytattam a videó lejátszást. Mivel 480p-t elég jól bírja ezen a felületen, sőt kifejezete jók az eredmények. A beépített seamonkeyal majdnem kerek 500MB (~510MB) körül ette a 1GB-ból, miközben ment a youtube a 8 órás stream anyag, más nem volt nyitva csak néha fülön, ez az. Na de most már befejeztem, mert sajnos úgy néz ki, hogy behalt a kártya rajta (vagy is nekem ez a sanda gyanúm), most már csak csíkok vannak mindenhol (előtte meg 3D-sre váltotta a kép, zöld és lila színekre szedte szét a dolgok széleit, kár hogy nem kaptam le). Idáig úgy jutottam el, hogy kiderült a DDR I-ből az egyik megint meghalt, ezért nem volt sose BIOS vagy kép, aztán most meg csak csíkok. Ez már tuti a kártya lesz, mert hagytam hogy betöltsön az AntiX (még utoljára ezt tudtam ki próbálni hogy megnézzem most akkor mi a helyzet), még láttam a kezdő képet a boot után (már a BIOS is nagyon furcsa színezést kapott), utána csak színes vonalak voltak (bal felső sarokban valami kék dobozt láttam utoljára).

Köszi a scriptet, jó ötlet, ha valahogy oda jutok majd, akkor kipróbálom rajta.

Új hozzászólás Aktív témák