- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mini-ITX
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Siriusb #16381 üzenetére
Akkor neked ezek a minimalista dolgok jönnek be. Nem rossz az Openbox, de én csak gyenge gépen használnám, mert elég kevés lehetőséget nyújt. Gnome3-al szemben ezt legalább be lehet állítani, csak az meg nem nevezhető egyszerűnek, még egy auto loginért vagy egy indító ikonért is konfig fájlt kell szerkeszteni. Persze értem a koncepciót, ha minden benne lenne, akkor nem lehetne vele 100MB ram használat alatti disztrót csinálni de egy erős mai gépre számomra van jobb is. Persze valamivel lassabb lesz egy fullos DE, de valamit valamiért.
Egyébként egy jó pont, hogy tettek bele egy kis minimális effektet, ami bekapcsolható és hellyel - közzel még működik is.
A tint2-t még nem próbáltam rajta. Majd ha legközelebb Archbanget használok, akkor megnézem mit tud.lionhearted: talán a 2D Unity még ment volna, de azért elég gáz, hogy egy sok éves GF FX5200 a hivatalos nVidia driverrel megoldhatatlan akadályt jelent a Unitynek. Szóval érted, ki kell adni, mert jön a dátum. Akkor is kiadják, ha a csomagok fele még nem tökéletes.
Egyszerűen nem értem miért jó ez így.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest