- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Plazma TV topic
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sh4d0w #105664 üzenetére
Nagy respect neked ezért a hsz.-ért.
Eddig a gyári weboldalakról letölthető debek is feketelistásak voltak, vagy én értelmeztem rosszul.
Hogy nem gyári repo az biztos.
Így a nyavajgásaim 50-60%-a okafogyottá vált.A maradékra.
miért nem lehet desktop Vibert használni?
én a pc-n irkálok minden viberes ismerősömnek. Sokkal jobb mint a kis kijelzőn tapicskolni.
És csatolni, képet üzenetet menteni és még 100 dolgot sokkalta egyszerűbb desktopon.
Minden pc-men fennt van a desktop Viber.
De ez tényleg nem érdekes itt most."Media-downloader - minek, ha van yt-dlp?
4Kvideodownloader - minek, ha van yt-dlp?"Mert nekem és szerintem a földön 8 számjegyű usernek a terminálos letöltögetés lehetetlen.
Én mit kezdjek pl. egy ilyennel, hidegrázásom lesz tőle.yt-dlp -f write-subs --sub-langs en “bestvideo[ext=mp4]+bestaudio[ext=m4a]” https://www.youtube.com/watch?v=1PmJeP-TphM
Én leszek az áldozat.
zerintem, magánvélemény ha kipécéztek akkor az elől nincs menekvés. Csak idő kérdése.
Telefonomat elvihetik, nincs G. accounthoz kötve, nnincs banki app, nekem zárképernyőm sincs.
Forgalmi értéke 0Ft körül van. Adatot nem veszítek max. a feltöltőkártyán lévő 2000 forintot.
pc vonalon dettó. Ami fontos 256 bites aes konténerbe.
Mindenről, az öreg telefonomról és az összes oprendszeremről meg az összes adat, kép, film stb. havi mentésem van 2 adathordozóra.szerintem mindent megtettem.
-
-
fekete.puma
aktív tag
válasz
sh4d0w #105664 üzenetére
Megnéznénk, hogy nagy arányban milyen alkalmazásokat használnak az emberek legyen csak 100db.
Ebből a száz darabból is lenne jó pár amelyiknek a frissítései már legalább 1 évvel el vannak maradva a distro repojaban.
Ez elég gáz, legalább negyedévente frissítenék őket, emiatt kell a flatpak vagy felrakni a gyártói oldalról.
pl qbittorent flatpak 5.1.2, a rendszercsomag 4.6.3 ami 2024.jan.17
Majd jönnek a (nagy) Linux-os megmondások, hogy fatpak-ot nem használunk, nem szeressük.
Akkor ők beérik a 2024.jan.17 verzióval? Népszerű torrent kliens esetén, minek azt annyit frissíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest