- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
addikt
Igen, eurot utaltam és biztos jó számlára mert George-ban olvastattam be a számlaszámot és kétszer ellenőriztem. Tegnap délután utaltam és ma délután kaptam az értesítést hogy levonta a számlámról a pénzt. Bankszámla és a Lightyear számla is az én nevemen van és Erste bankból utaltam úgyhogy ennek sem kellene gondnak lennie.
Azért fura mert Georgban már elszámolta az utalást, viszont Lightyearen még nincs híre.
Meglátjuk holnapra átmegy-e. -
-
kress
aktív tag
igen, ez a gondom
lightyear oldalán ez van "Lightyear-széfekkel a felhasználók pénzpiaci alapokba fektethetnek, és hozamot kereshetnek. A Lightyear készpénzegyenlegén a be nem fektetett készpénzed után kapsz kamatot."
ahogy nézem a mmf vételről van dokumentum is a széf en belül az infók alatt, az ISE-n veszi
szóval a hozam miatt kéne adózni amit ad havonta, meg amikor kiveszem/eladom akkor is az árfolyam miatt gondolom 😃
-
Elemental
addikt
Köszi a figyelmeztetést!
Szóval, ha max 50 ezres részletekben utalod be, akkor lesz ingyenes
Nekem full ingyen van minden.
199x évi CIB számla. CIB eco, két céggel is ott vagyunk, igy ingyenes az utalás, ez már le van meózva, nagyon sokat utalok, és még a céges számlákon is van pár kedvezmény. És mivel régi számla, a pénz befizetése is ingyen van (ami nekem szintén fontos).A fő értékpapírszámlához a beállításoknál megadható, hogy ne kamatozzon. Így nem generál aprót, ami miatt adóbevallásban külön adminisztrálni kéne.
Köszi, ezt is megtaláltam.
majd ments el a feladás visszaigazolását
Elmentettem.
Lényegében 1 milláért ingyen fogok vásárolni. Az utalás ingyenes és van kupon, amivel az első egymillió forint váltása ingyen van. Utána pedig 0,35% költségem lesz a váltás miatt, ugye?
A forintot amúgy át kell váltani a megfelelő devizára, vagy van autováltás vásárláskor?
-
kress
aktív tag
bankfüggő mennyit számolnak fel, számolnak-e, a te bankodnál lehet ez az 50e feletti, de nem írtad hol vagy, milyen csomagban
ez a nav visszaigozálás mindig feljön, de nincs egységes álláspont, lehet csak azt nyugtázzák hogy kaptak tőled egy iyen papírt, de nem ellenőrzik, hogy tényleg elfogadható-e vagy csak 5 év után kibukik hogy hibás aztán fizethetsz
revo elég rosszul vált már ideje sajnos igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest