Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
Fogtam és néztem mindet. Az idei LG woled mattsága nagyjából egyenlő a korábbi nano ips mattságával. Tehát ha kukacoskodni szeretnénk akkor mondhatjuk hogy selyemfényű. Évek óta e mellett dolgozom hátsó ablakkal és csak játéknál sötétítek. Ellenben ugyan ezen a helyen qd panellel nappal sötétben ültem, este pedig nem tudtam lámpát kapcsolni. A qd glossy teljesen jó ha valaki éjjel sötét szobában játszani akar, de munkára kuka. A woled matt teljesen használható mindenre ha értelmezhető a görbülete. Nálam a 800R van most is. Egy hete szokom, de azt tudom mondani, hogy jobb már a 800r mint az első napon, de még mindig zavaró és értelmetlen. Összegezve, én az idei woled paneleket teljes mértékben ajánlanám, de jelenleg túl magas az áruk és a 800r-re húzott 21:9 értelmetlen. Semmilyen téren nem láttam igazi előnyét a nagy görbületnek, de minden téren érzem a hátrányát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Total Commander
- Autós topik
- Politika
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Synology NAS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest