Új hozzászólás Aktív témák
-
efi99
őstag
Előrebocsátom, hogy nem rég óta van és ezért nem is mindent próbáltam ki. Pixelhiba nem volt. DVI-n van, a kép szép és éles, jobbnak tűnt, mint az átlagos irodai tft-ken például.
DFC frankón működik és nem is árt, mert pont a feketénél tud lenni a legzavaróbb, ha nem elég fekete illetve foltos. Betekintés oldalról átlagos,azt viszont nagyon nehezen tudom megszokni a CRT után, hogy - mint minden tn paneloson - alulról mindig rosszabb, mint felülről. Ez azt jelenti, hogy felfelé enyhén sötétedik. Ez világos felületnél alig-alig látszik, sötétebb színeknél pl kék, barna, bár nem olyan zavaró, de azért határozottan érzékelhető. viszont legalább nem foltos, egyenletes a változás. Sávosodást ugyan néha tapasztaltam, viszont ez nem mérvadó, mert nem tesztábrával néztem, hanem weblapon láttam és lehet, hogy azt cseszték el.(pl itt jobbszélen a szürke :http://nb1.hu/ )
Utánhúzást nem tapasztaltam. Állvány stabil, de az egzakt beállítással kicsit játszani kell, mert a karja "szögben" van, vagyis ha pl fölfelé húzod, akkor egyben hátrafele is tolódik.
Fényerővel szerintem semmi gond, épphogy 50 körül használom. ForteManagerrel is lehet hardveresen vezérelni.Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
efi99
őstag
Nekem is ilyen van és én nem tapasznyaltam. Érintkezési gond nem lehet (elsősorban a VGA-csatlakozás körül, hiszen mint írtad, a TFT-n már mindkét bementettel használtad) ?
Amúgy neked is sötétedik felfelé nagyon enyhén a kép, ah pont középről nézed? Bár úgy tudom ez általános TN-panel jellemző, alulról nézve a kép sokkal hamarabb sötétedik, mint felülről, magyarán nem szimmetrikus a dolog a betekintési szöget tekintve, ezért középről nézve is látszik a dolog.Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.