- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BodnarCsab
csendes tag
Hello, lenne egy problémám. Adott egy LG E2250-V, meg egy ATI videokártya. HDMI kábellel va összekötve a kettő. Most telepítettem fel először Win7-et, és azt tapasztalom, hogy a képernyő két oldalán, alul, felül van egy ujjnyi fekete csík, szóval össze van nyomva a kép, a felbontás 1920*1080on van. A monitor menüjében az auto gomb nem csinálja a dolgát, csak megjeleníti a fő tulajdonságokat, és ahol be tudnám manuálisan állítani, ki vannak szürkítve a funkciók. A Win7 nekem még új, de átnéztem mindent, nem találta erre vonatkozó beállítást. Tudnátok segíteni?
-
BodnarCsab
csendes tag
Sziasztok,
lenne egy kérdésem, meghalt sajna ma a monitorom és venni készülök egy másikat. kinéztem egy LG M227WDP típusú monitor TV-t. Először is akinek ilyen van, megvan vele elégedve? Elsősorban Pc-hez használnám, a TV funkció csak akkor érdekes ha a jövőben is lecserélném (akkor jó lesz TV-nek vhova). Másik kérdésem, hogy elég régi már a gépem (Intel 3.0 GHz-es proci, 2 GB Ram, NVidia 7600 GS 256 Mb videokari. Ez a gép elbír egy ekkora monitorral? Vegyes dolgokra használnám, filmezésre alig, néha játékra, netezésre, ilyenek...Karácsony környékén tervezem a gépcserét is, de addig ki kell húznom vele.
Köszi a válaszokat