Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Max_218
tag
Sziasztok!
Nincsen LG Magic remote-hoz,valami háttérvilágitás? Régebbi távírányítók néhány típusai világítottak. Sötétben ezen meg néha mellé nyomok a gomboknak ha nem nézek oda.
-
Max_218
tag
Sziasztok!
Tudnátok adni valami támpontot hogy,hogyan érhető el a legjobb képminőség-netezés-filmezés-játszásra,ami még nincs túl élénkítve színben.
Egy LG nano 43-ról lenne szó.
Egy beállitási segédlet a csúszkákkal jól jönne,vagy valami program ami kalibrálja.
Pc-re van kötve hdmi-kábellel AMD freesync-et elméletileg tudná,de amd driverben le van tiltva.
HDR-mód viszont nekem nagyon fura mintha fakóbb lenne a kép,ha bekapcsolom windowsban és lassabban reagálna az egérmozgásra.
Amd driverben a képformátumot melyik módban kellene használni? jelenlegi az YCBcr:4:4:4 Pixel format.
Színmélység 8bit.Köszönöm szépen.
-
Max_218
tag
Sziasztok! Tegnap en is befizettem eg 43as lg nano 496.ra.
Pcre van kotve. Viszont a red dead 2 alatt nem tudom nornalisan beallitani a kepet. Elvileg a hdmi bemenetet kellene atnevezzem, de sehogy se tudom atirni. Valaki esetleg tudja hogy kellene? :D es meg annyi hogy ha full hd-t bir a gep par jatek alatt a homalyos kepre van valami beallitas? Pl a felskalazas 4k - ra hogy működne? -
Max_218
tag
Sziasztok!
Vettem tegnap egy LG 32LH6047.- Led tv.-t.
Az elöző 24 colos tv tuneres monitoromat cseréltem le rá ami egy samsung volt full hd.-ban üzemelt ,monitorként szolgált.A bajom az hogy valahogy olyan fura az egész kép. Minta túl éles lenne ,de közben a betük meg érdesek ,közelről szinte élvezhetetlen ha neteznék rajta ,és az egér mozgása sem folyamatos ,mintha lassabb lenne de még épp nem akad . . HDMI-vel csatlakozik a pc.-hez ,és a set top boxhoz is , Hogyan tudnám kiküszöbőlni ezt a hibát? Már azon gondolkodom hogy választok másik tv-t ,ezt meg vissza küldöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.