- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kontron KTQM87/mITX hűtés módosítás (Socket G2)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok!
Mùlt hét péntek òta tulajdonosa vagyok egy LG 47LB730V TV-nek. Eddig tetszik,plàne az 5 éves LG 42LG3000-es lcd utàn,bàr hozzàteszem,nekem az is bejött. Főleg a matt kijelzőjével. Esetleg valaki talàlt màr tesztet magyarul a 730-ròl? Meg valami ùtmutatò se lenne rossz az ideàlisnak mondhatò képbeàllítàsra.A gyàri előre programozott képbeàllíttàsokkal nekem nagyon a szappanopera hatàs jön elő, ami bàncsa a szemem 😃
-
BrandonXXV
aktív tag
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy az LG LB730V tv-men sima tv adást nézve, amikor sötétebb képek mennek, mondjuk, sötétebb szoba, éjszakai jelenetek, stb. akkor a tv visszaveszi a fényerőt, ez így ok?! Az amúgy is sötét jelenetek, még sötétebbek lesznek. Ezt ki lehet vajon kapcsolni? Ha igen, mit keressek, mit állítsak át?!
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz huncutka1029 #39904 üzenetére
Az enyében nem találok ilyet, hogy intelligens érzékelő. Az energiatakarékos üzemmód megvan, auto, min., közép, max., képernyő ki. Itt, teljesen mindegy mit választok, a beállított értékhez képest a sötét jeleneteknél még lejebb veszi a fényerőt.
Az élénk kép módot választva a jelenség megszűnt. Érdekes, ennél a módnál a kép igazításanál a szín hőmérséklet C50, ami más üzemmódnál nem választható ki. Talán ebben van valami, ami befolyásolja. -
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok!
Van egy LG 47LB730V TV-m, ami szerintem igen jó, de egy dolog zavar benne. Mégpedig az, hogy sima tv adást nézve, amikor sötét jelenetek vannak, akkor a tv automatikusan még sötétebbre állítja a képet. Számomra roppant zavaró, hogy állandóan változik a kép fényereje, főleg, ha gyorsan váltakoznak a világos és sötét képek. Milyen beállíttást kellene módosítani, hogy ezt kiküszöböljem?! A fehéregyensúlyon belül már átállítottam a Módot 2 pontra és a Mintát belsőre, ez valamennyit segített, de nem az igazi. Energiatakarékos mód ki van kapcsolva eleve. Tud segíteni valaki esetleg?!
Előre is köszi! -
BrandonXXV
aktív tag
válasz BrandonXXV #48159 üzenetére
Esetleg erre az automatikus sötétedés, világosodásra valami megoldás lehet?!
-
BrandonXXV
aktív tag
Hali!
Lehet bugyuta a kérdés, de még mindig fenn áll és megoldást nem találtam rá:
Van egy LG 47LB730V TV-m, ami szerintem igen jó, de egy dolog zavar benne. Mégpedig az, hogy sima tv adást nézve, amikor sötét jelenetek vannak, akkor a tv automatikusan még sötétebbre állítja a képet. Számomra roppant zavaró, hogy állandóan változik a kép fényereje, főleg, ha gyorsan váltakoznak a világos és sötét képek. Milyen beállíttást kellene módosítani, hogy ezt kiküszöböljem?! A fehéregyensúlyon belül már átállítottam a Módot 2 pontra és a Mintát belsőre, ez valamennyit segített, de nem az igazi. Energiatakarékos mód ki van kapcsolva eleve. Tud segíteni valaki esetleg?!
Előre is köszi!
Lehet nem jól írom le a problémám, de eddig nem tűnt fel ez a dolog, csak mostanában. Remélem nem a TV kezd beszarni...
Minden segítő szándékú hozzászólást elfogadok -
BrandonXXV
aktív tag
LG 32LB5610 TV-ről van valakinek tapasztalata, ill. véleménye? 2. TV-nek lenne a hálóban, falra szerelve. 5 hónaposan, tehát bőven garisan (1,5 év) megérhet 60e-et? Pontosabban kb. 58e+posta...
-
BrandonXXV
aktív tag
Újabb csavar...
LG 32lb5610 vs. 32ln575S ?? Melyik lehet jobb választás? Smart funkció hidegen hagy, a kép minősége és ár/érték arány viszont fontos! -
BrandonXXV
aktív tag
válasz huncutka1029 #58552 üzenetére
Az LN helyben lenne,személyes megtekintéssel és átvétellel,míg az LB 8 órás út,csak oda-vissza, vagy marad a futár,csak látatlanban nem szívesen vennék használt TV-t. Ennek tudatában? A frissítés annyira nem mozgat,ha jól működik jelenlegi állapotában.
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz huncutka1029 #58555 üzenetére
Persze nem is döntést várok tőled. Csak ha annyival jobb lehet az LB5610, akkor bevállalom az utat vagy a postát, de ha annyival nem jobb, akkor a helyben lévőt prefelálom.
-
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek egy jó állapotú, kb. 4 éves LG 47LB730V lcd tv mennyit érhet manapság?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest