Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz #20221952 #81837 üzenetére
teljesen fasza ennyiért szerintem nem kell jobb
nekem is Hyundai TV-m van, egész pontosan egy 50"-os FL50272 [link]
no-name TVnek tűnik, de teljesen elégedetten használom évek óta
sőt szerencsém volt a másik emagos sztár TVhez a 70ezres Starlight 50"-hoz, ami teljesen tré lenne elméleti alapon, de jó barátom teljesen elégedett vele: filmnézés, PS4 stb, minden megy rajta
-
nagyúr
válasz #20221952 #81835 üzenetére
Samsung UE60KU6000 volt a tulajdonomban, és teljesen oda voltam érte: gyors menü, jó kép, remek káva kialakítás (ugye ekkora méretnél alig tűnik fel hogy van egyáltalán káva!). 4k anyagok fantasztikusan néztek ki rajta, és a TV adás (sima 720p / 1080i) is teljesen korrekt volt!
viszont az SD TV adás az ekkora méretben tényleg tré, de hát könyörgöm, egy 500*350 pixeles képet rakjál ki a monitorodon teljes képernyőre: az is tré lesz
végül mennie kellett, mivel arra amire használva volt, bőven elég az 55"-os LG 55LH630V, ami jelenleg is üzemben van (csak és kizárólag UPC TV megjelenítése: jó minőségű filmből évente lefut rajta 5-7 db...)
Sokan szidták azt a típust hogy szar, és hogy nem vennének ilyet, meg finnyáskodtak (tipikus prohardver mentalitás, amivel nem kell foglalkozni), de őszintén szólva ezek az emberek főleg amiatt voltak csalódottak, hogy nem jutott nekik az eMag BlackFriday alkalmával. Nekem volt ilyen, és azt mondom, hogy 1) nem a világ legjobb minőségű TVje, van ennél jobb 2) ugyanakkor az emberek 99%-a számára az igényeinek a 95%-át hibátlanul teljesíti: én ajánlom!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
van esetleg valakinek letöltve egy ilyen firmware?
55LH630V - 04.30.20
-
nagyúr
55LH630V
mostanában (talán a legutóbbi frissítés óta ~ pár hete) random újraindulgat, pedig még csak semmiféle megterhelő dolgot nem csináltatunk vele
csak és kizárólag HDMIn kapja a UPC beltériről (se youtube, se DTV), csak és kizárólag HDMIn keresztül megjelenít!!
valaki tapasztalta?
-
nagyúr
válasz Lacielvtárs #81459 üzenetére
90 cm széles
szoftverben semmi különbséget nem vettem észre eddig
-
nagyúr
55LH630V szoftver frissítés: 04.30.45
(előző: 04.30.20)
-
nagyúr
rosszabbul fogsz járni
karácsonykor mindig magasabbak az árak, mert akkro általában az emberek kétségbeesésükben hajlamosak többet költeni a "basszameg most már kéne venni valamit" kényszer miatt
ez így most olcsóbb, mint atomtv-nél, szóval elég jó áron van
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz herdsman12 #76918 üzenetére
Milyen külső kütyüt ajánlotok okosításra 40$ körül?
-
nagyúr
válasz SkyLine3000 #76648 üzenetére
Ma került be a lakásba egy 55LH630V kezdetben valami hasonló szoftver volt azon is, viszont azonnal megtalálta ezt az újabb 04.30.02-t. Apropó: kellemes meglepetés hogy 5GHz wifi képes a TV
Egész jó az egész infrastruktúra, okostelefonról az LG TV Plus appal egész jól irányítható minden. Valószínűleg nem is fogjuk így megvenni 10ezerért a Magic Motion távirányítót.
Persze a WEBOS kicsit röcögős, főleg egy mai okostelefonhoz hasonlítva, de egyelőre minden tetszik.
1) Akkor ez most a WebOS 3.0 van ezen a TV-n? magyarul a legfrissebb?
2) Esetleg ehhez a modellhez (55LH630V) nincs valami fasza kalibrált beállítás? természetesen nem akarok hasonló eredményt elérni, mint egy hardveres kalibrálással, hanem csak úgy távolról rálőni
3) Másik kérdés: hol lehet beállítani ezt a mozgás simaságát vezérlő módot? azt a marhaságot ami 100Hz-re felkonvertálja a filmeket... meg amúgyis: mit jelent ez a 900HZ panel? hol látok én itt bármikor is 900Hz-et?
4) Érdemesebb esetleg másik régióra állítani a WebOS-t? Hátha máshol többféle app jelenik meg mert ez a port.hu, googlemaps, spotify, youtube kínálat elég szegényesnek tűnik... mondjuk kb ennyi az összes amit használnék de hátha akad valami más
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.