Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi haladó szinten
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Plazma TV topic
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz huliganboy #69811 üzenetére
Nagyon gyorsan történhetett mert én észre sem vettem, de most már látom: sw verzió 4.00.30 helyett 4.00.90
-
huncutka1029
addikt
válasz huliganboy #69786 üzenetére
uppsz, tényleg, már emlékszem 570, 5700 ezeken van, 5400 nincs füles...
Akkor tényleg csak a toslink (DAC) marad, ha minden hangot ki akarsz vinni,(például USB film) nem csak a tv saját tuneréjét.[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
blakey
titán
válasz huliganboy #69776 üzenetére
Egy Optikai-RCA átalakító (DAC) kell, ilyen és lesz hang,, de csak 2.0
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
félisten
válasz huliganboy #69786 üzenetére
Általában a műholdvevőn van külön hang kimenet, ezt kell összekötni a szettel.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
huncutka1029
addikt
válasz huliganboy #69784 üzenetére
Ha már mindenképpen csak sztereó hangod lesz, akkor még egy megoldás játszik,egy Jack RCA kábellel is kivihted a hangot a fülhallgató kimeneten.
ennél a tipusnál, még nem állandó vonali jelet ad, így a tv távval szabályozható a hangerő.
Házimozi max közeli hangerőre, majd a tv távval a hangerő szépen állítható.
HDMI vel összekötve, a simplink elvileg ki és be is kapcsolja a házimozit.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
TRob1
veterán
válasz huliganboy #69780 üzenetére
Mostanság vette a házimozit? Ha igen, az nem opció hogy csere egy optikai bemenetesre?
Mert ez a digitális hangot analógra alakítjuk meg egyéb mókolás azért mégsem az igazi.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
OldMike
őstag
Szia!
A SCART kimenetről mindenképpen tudni kell azt, hogy kizárólag a tévébe épített tuner(ek) által szolgáltatott hangot adja ki. Akkor megfelelő, ha kizárólag tévéműsor vételéről van szó, és csak valamelyik antenna aljzaton keresztül. A tévéhez csatlakoztatott USB-s vagy HDMI-s eszközön lévő műsor (zene, kép, videó) hangja nem fog szólni.
Amennyiben az utóbbira is szükség lenne, akkor kell egy optikai (digitális) - analóg átalakító eszköz.Néhányan megelőztek, de inkább legyen többször, mint egyszer se
[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
olajbogyo
aktív tag
válasz huliganboy #69780 üzenetére
Szia!
Valószínűleg már csak az marad lehetőségnek, hogy a TV-ből kijövő optikai hangot(digitális) át alakítod egy analóg jellé...egy ilyesmivel.
"Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."
-
olajbogyo
aktív tag
Szia!
Azon a TV-n amit linkeltél, ott figyel az optikai hang kimenet.....nyisd ki a "csatlakozók hátul" menüt, és te is láthatod.
A házimozin, amit linkeltél ott van az optikai bemenet......mi a kérdés? Én nem értem..... ......sorry elnéztem a házimozin nics optikai bemenet!
A kétirányú scart-al lehet az lesz a probléma, ami nálam is volt/van, hogy csak a TV tuner bemenetére érkezett hangot dobja ki a scart-ra. Magyarán csak a tv-adást tudot kitenni a házimozira, ha más bemeneten nézel valamit USB HDMI....hát onnan nem jön ki egy mukk sem......nálam legalább is nem. (LG UB820)[ Szerkesztve ]
"Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."
-
hpeti2
aktív tag
A kétirányú scart aljzathoz kétirányú scart - rca átalakító dukál.
Általában egy mechanikus kapcsolóval lehet a két irány között váltani.Hirdetéseim --> http://tinyurl.com/mx5cpn3
-
OldMike
őstag
válasz huliganboy #61774 üzenetére
Arra figyelj, hogy a tévé Hang menüjében a digitális hangkimenet AUTO-ra legyen állítva, mert a PCM esetében csak sztereó kimenet lesz.
42LM660S
-
törölt tag
válasz huliganboy #61772 üzenetére
Mert csak az LG-n van ez a feature, a többi márka ezt nem tette bele a tévéibe.
olasz69 Várni lehet, tudni nem. A hivatalos verzióba akár még valami új meglepetés funkció is lehetne.
-
BodyGekko
tag
válasz huliganboy #61770 üzenetére
Én használom és nekem működik az optikai kimenet!
Nokia XM5800 > HTC Hero > HTC Desire > HTC Desire HD > LG Optimus 2x > S Galaxy S2 > HTC Sensation XE > HTC One X > HTC Butterfly x920d > HTC One > HTC One M8 > HTC One M9 > HTC 10 > HTC U11+ > S Galaxy S10+ > OnePlus 8 Pro > OnePlus 10 Pro
-
szente
addikt
válasz huliganboy #61770 üzenetére
Kimegy.
-
cidalain
veterán
válasz huliganboy #60321 üzenetére
Tabletet szoktam kivetiteni.
Miracast-ot hasznalom a tabletban. De szerintem ez widi-t hasznal.
Anelkul szerintem nem megy a screen share. De van miracast usb cuccn az rakhato a laptophoz.
Nem 100% amit irtam tevedhetek is>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.