Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
e90lci
senior tag
válasz Goodman #29837 üzenetére
Helló
Köszi a választ de azt már a múlt héten megcsináltam és semmi változás,jövőhét végén lesz időm aztán a raspberry-re felteszem rá az openelec-et,hátha az segít.Gondolkozom,lehet lecserélem egy mede8er 600-ra,bár az xbmc-t nagyon sajnálnám!Meglátom töröm még a fejem.Külföldi fórumokon is írják hogy kínlódnak a simplink-el.
Köszi a választ. -
e90lci
senior tag
válasz Goodman #29680 üzenetére
Helló
Kikapcsoltam a simplinket aztán 1 logitech billentyűzettel irányítom.Szerintem is valami szoftveres probléma lehet,bár az openelec-el működik rendesen "állítólag".Lehet kipróbálom majd azt,hacsak nem jön valami frissítés a raspbmc-re.Úgy működik hogy sima hdmi-n átlépek,a raspberry-re bekapcsolom a simplink-et,úgy irányítja minden ok,csak ha folyamatosan be van kapcsolva a simplink nem akar átálni rá.Dvd lejátszóval nincs ilyen gond viszi minden átáll,és lehet is irányítani.Ha lesz valami fejlemény leíro ide hátha segít.
Helló -
Ravenloft
tag
válasz Goodman #29424 üzenetére
Pl én ezt használom már több hónapja (jópár egyéb kipróbált DLNA kliens után) és maximálisan megvagyok vele elégedve. Egyszerű a setting, könnyű használat, továbbá eddig még nem találkoztam olyan formátummal amivel ne boldogult volna. A felirat "problémához" nem tudok mit hozzátenni, mert csak szinkronos filmekkel használom. Ja és nem mellesleg iOS-alatt nyúzom!
-
huncutka1029
addikt
válasz Goodman #29333 üzenetére
az 5400-on még füles kimenet sincs, a hangot optikán, és HDMI (arc) tudod kivinni az erősítőre mindkettőnél.
Úgy tudom az 5400 nem támogatja a dts-t sem, úgyhogy ezt csak optikán engedi át.DE akkor nem keveri le.
a hangbeállításoknál a digitális hangot, és a hang kimenetet auto-ra állítva PCM-ről, úgy adja ki a hangot ahogy a forrásból jön, lekeverés nélkül. Én így tudom, és még nem cáfolta senkiMásrészt, ha nem is használod a 3D -t akkor is jobbak a 3D panelek minden tekintetben a sima panelnél.
szerintem, LA620 lesz a te barátod. DE nem lesz kicsi a 32"? inkább nézz egy 42"-est, Az LN5400 kb annyival kerül többe ebben a méretben, mint amennyi a diffi a két általad említett tipus különbsége
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.