- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz Zsmester89 #46931 üzenetére
Köze nincs a 3d hatásoknak ahhoz, hogy ou vagy 3d bd iso a forrás, a kép ugyanaz, csak felbontás és méretbeli különbség van.
A 3d hatások azért hulladékok java részt, mert lassan már csak konvertált 3d filmet adnak ki.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
vj0c1
aktív tag
+1
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
Stevenstyle
senior tag
Szia!
Nem hiszem, hogy ajánlgatva lett a 650 a 67x ellnében, max ha annyi pénze van valakinek és pont, abban egyetértünk, hogy jobb a képe a 67x-nek szerintem is.
PS4 másolt filmhez hozzászólva: nem vagyok szakavatott, PS4-em sincs így nem tudom megerősíteni sem cáfolni, de pár perc keresgélés után most azt mondom, hogy lehetnek olyanok amik tényleg frankón futnak. Tudomásom szerint 2013 óta viszont egyre több Cinavia "vízjellel" ellátott BD film jött ki. Ebben az esetben ugye a hangsávban található meg a "vízjel" ami másolt lemez esetében lehet, hogy csak 15-20 perc után jelentkezik. Ekkor elnémul a hangsáv és ennyi. (BD licences eszközökről beszélünk).
Ismétlem nem vagyok kompetens a témában, de gyanús és logikus is lenne. Példának egy régi forrás:
http://blugeek.blog.hu/2013/01/09/technikai_rovat_cinavia_ujabb_remalom_a_horizonton
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest