Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz brendonka23 #43918 üzenetére

Szerintem sokkal jobban jársz, ha kábellel összekötöd. Stabil biztos kapcsolat, még nagy méretű filmek esetén is. Képernyő megosztás vagy kiterjesztés, és minden tökéletesen működik. Csak felteszel egy Media Player Classic Home Cinema-t. Külső lejátszó is jó opció. Jó hogy vannak a tévén ezek a csodás smart cuccok, de..... Olvass vissza pár oldalt, MR!! írta:

Kezdetben nem fog látványosan javulni a lejátszó, arra azért vigyáznak, hogy a proci kb 75% -on üzemeljen. Majd ha letelik a garanciaidő pl a 2014-es tvkre (~2016) kezdenek olyan fw-ket dobálni ami 100%-on hajtja majd a procikat , mert akkor már nekik mindegy lesz , hogy elfüstöl e :DDD

Viszont aki tv-t vásárol az ne legyen ideges ha nem villámgyors a böngészője, gyengébb a wifi hatósugara, és nem visz midnen filmet pöccre akadás nélkül. Elvégre ezek Televíziók még mindig !!! A többi csak extraszolgáltatás - kényelmi funkció - kiegészítésként van beleintegrálva. De lassan inkább hasonlít egy kis számítógéphez a belseje , mintsem egy tv-hez.
    TÉVÉT VETTÉL, AKKOR TÉVÉNEK HASZNÁLD ! Minden másra ott a telefon, notebook stb :))

• sweetsour

tag

válasz brendonka23 #43918 üzenetére

Lehet képernyőt megosztani elvileg, a webOS az Eszköz Csatlakoztatása / Screen Share alatt magyarázza el.

Amennyire én értem, a forráson eszközben Wifi kell legyen, ami támogatja a Miracast / Wi-Fi Directet (WiDi) szabványok egyikét
    - ahogy látom, ez az újabb Androidos telókon teljesül ([link])
    - PC esetében, ha van megfelelő Wifi adaptered, és Windows 8.1-ed van, ez a link leírja hogy kell [link]

Még egy hasznos cikk: [link]

De biztos van, akinek már gyakorlati tapasztalatai is vannak. Érdekelne, hogy a minőség nem csökken-e így.

Új hozzászólás Aktív témák