- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaba
veterán
-
TeeJay
félisten
válasz Sonex79 #102751 üzenetére
Nem látunk a motorháztető alá ugyebár
Az hogy plusz 1 darab HDMI lehet több mindent von magával
alaplap különbség, 4core prociban is lehet különbség
tápegységben is mivel a 8000/8100-ra alacsonyabb fogyasztást írnak
LED háttérvilágításban is lehet hogy több LED-el világít
Ezt csak az fogja tudni aki darabokra szed két ilyet és összehasonlítjaMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
snooze
veterán
általános-további beállitások,a többi stimmel..😊
GO Gunners!!!
-
veterán
Sziasztok!
Külön LG OLED topikot nem találok így ide írok, remelem nem járok rossz helyen.
Szóval a napokban sikerült beszerez én egy LG B9 Oled TV-t és egyszerűen fantasztikus minden téren. Gyönyörű a kép és a hangzás is fenomenális.
Olyan “gondom” vagy kérdésem lenne, hogy a tv szolgáltató a Telekom és ugye STB van rá kötve. A távirányító felismerte és viszi is teljes mértékben viszont a Guide-ra kattintva az alap tv csatornákat akarja behozni ami ugye nincs is beállítva egyáltalán. Erre van valami megoldás, hogy azt is tudjam kezelni vele vagy arra marad a box távirányító?
Valamint van egy Apple TV-m is viszont amikor az alkalmazására kattintok a tévén belül akkor nem kapcsolja be és nem vált át arra a HDMI-re, hanem felhozza, mint alkalmazás. Ezt esetleg meglehet oldani valahogy vagy ez felejtős?
Elore is köszi a válaszokat, ha tudtok segíteni.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
OPiiPO
veterán
válasz syIex #102765 üzenetére
De igen, OLED TV topic
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
JohnnyWeiss
tag
Sziasztok. Tv beszerzés előtt vagyok (egy 11 éves 42-es pana plazmát cserélne) és a kettő között nem tudok dönteni:
Lg 55 nano 793
Lg 55 UN74003lbKiállított daraboknál a demo video alapján a 7400 kicsit világosabbnak, élénkebbnek tűnt. Az szimpibb volt, de nyilvan valós filmekkel meg lehet a másik lenne jobb.
Netflix, xbox játék, mkv nézésre lenne hasznalva. Arban a nano most 16e-el drágább. Elvileg az jobb?! Inkább a gyakorlat érdekelne.
Vélemény?[ Szerkesztve ]
-
mcll
senior tag
válasz JohnnyWeiss #102771 üzenetére
Saját véleményem, miután összehasonlítottam a kettőt élőben a boltban, az UN-nek sokkal szebb a képe, én azt vettem (csak 65"-ban), és nem bántam meg.
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
JohnnyWeiss
tag
Köszi.
Én is így vagyok vele, hogy a boltban az UN képe tetszett jobban. De az eladó meg azt mondta hogy a nano jobb mert újabb technológia és a HDR is jobb azon. Bár ez utóbbit nem tudom mi alapján mondta.
Ha az UN-t választom akkor az +3 év garival kijön pont a nano árából.
Az UN is 3 hdmi és 2 usb csatis?[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz JohnnyWeiss #102773 üzenetére
Igen, a 7400 is 3 HDMI-t és 2 USB-t tud. A Nano elvileg egyenletesebb háttérvilágítást tud, és jobb színmegjelenítést.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
mcll
senior tag
válasz Wolverine #102774 üzenetére
Elvileg lehet, én nem vettem észre különbséget, pontosabban nekem jobban tetszett az UN képe (de lehet a látásomat befolyásolta az ártábla is) . Ok lehet hangyányit jobb volt, de közel sem annyira mint amennyivel drágább. Amúgy HDR anyag is futott mindkettőn mikor összehasonlítottam.
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
Doma88
tag
A NANO793 és 793NE között van különbség? Vodafonnál lehet kapni NANO793-at, leírásban azt írják, hogy IPS-es paneles, viszont ezt a fórumot olvasva azt írják hogy VA paneles.
-
JohnnyWeiss
tag
Állítólag az 50 colos VA a többi viszont IPS kijelzős.
És nincsen külön 793 meg 793na az egy és ugyan az.[ Szerkesztve ]
-
Doma88
tag
Köszi a válaszokat! Tudom, hogy ez nem a "Milyen TV-t vegyek?" topik de melyik TV lenne a jobb választás? Az LG Nano 793 vagy egy Samsung Q60T? Vagy esetleg valami más ebben az árkategóriában? Fontos, hogy 43-as méretben gondolkodom, annál nagyobb nem férne el.
-
TeeJay
félisten
válasz JohnnyWeiss #102771 üzenetére
A felárból inkább nagyobb átmérőre költs bár ahogy nézem 65UN7300 vagy 7400 is 210felett van
Én még atom mázlis voltam 220-ért mikor elvittem a 65UN80003LA-t
Most MM-ben 290, emag 240-ért adjaMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TGWH
őstag
Estét.
Adott egy LG 42LB570V, YouTube max 720p-be játssza le a videókat. Miért? Nem tudom feljebb állítani.Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
TGWH
őstag
válasz TeeJay #102783 üzenetére
Azt látod nem néztem... a tv-n a legfrissebb van, annyit néztem.
Mellesleg mikor fejeződött be ezeknek a gyártása?Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
TGWH
őstag
válasz TeeJay #102785 üzenetére
Kössz, majd megnézem.
Remélem nem szüntetik meg a termektámogatást...Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
TGWH
őstag
Remek.
Mindegy, kap egy okosítót max. Öt-hat évnél többet úgysem megy azt mondják...Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
Doma88
tag
Az LG Nano793 milyen néven fut külföldön? Szeretnék pár review-t nézni, de a Google csak magyar oldalakat hoz fel ha "Nano793"-ra keresek rá. Próbáltam az LG oldalán kinézet illetve ár alapján kitalálni, hogy mi lehet a neve. Úgy gondoltam, hogy a NANO81 lesz az, de megnézve a külföldi véleményeket mindenki rosszat ír róla illetve azt írják, hogy EDGE LED-es.
Sötét szobában lenne használva és azért vacilálok, hogy megvegyem mert az IPS panel miatt "állítólag" nem sötét szobába való.
-
beach head
senior tag
Sziasztok! 115.000 ft környékéig melyik tv-t javasolnátok? Mondjuk ezek közül: [link] Esetleg más javaslat eddig az értékhatárig 43 colos méretben?
[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
válasz beach head #102793 üzenetére
Az UN73 jobban megéri a magic remote miatt!
A másik 2 nagyon alapmodel!Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
asdf_
veterán
válasz beach head #102793 üzenetére
Ha középtalpas kell, akkor a 7400-as 118e a MM-ban. de ha elfér, 129e a 49-es az Alzán.
[ Szerkesztve ]
-
Eyesis
őstag
válasz rainman72 #102792 üzenetére
Ettől még review nincs róla, én is keresgéltem, de nem találtam.
Mondjuk én be is rendeltem ezt, az 55"-os IPS verziót már 23-án, de még nem tudok nyilatkozni róla, mert még nem volt képes a Posta feldolgozni a csomagom 6 napja "A küldeményt a feladó előrejelezte, az átadást követően megkezdjük a feldolgozást"Eyesis
-
mobilizmo
Topikgazda
Szó sincs szerencséről. Ez csak még inkább megerősíti azt amit erről gondolok. Nekem 671V-vel jó egy hónapja megszűnt a támogatás és nem csak találgatok, hanem konkrétan ezt a választ kaptam az ügyfélszolgálattól. Már akkor is úgy gondoltam, hogy semmilyen technikai oka nincs ennek. Nem új tv ugyan, de minden olyat tud amivel az app támogatást kompromisszumok nélkül fenn lehetne tartani. Ez a fogyasztói társadalom, vegyél egy új tv-t, vagy egy "okosítót". Kicsit mérgelődsz, de még a szolgáltatást is fenntartod, pedig jól ki van veled cseszve.
rainman
Én a helyedben rákérdeznék az ügyfélszolgálatnál, hogy neked meddig lesz támogatásod. mert az "ismeretségi körödben" van olyan akinek ugyanilyen tv-jének a "támogatását" egy hónapja szüntették meg.Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
asdf_
veterán
válasz Eyesis #102796 üzenetére
"A küldeményt a feladó előrejelezte, az átadást követően megkezdjük a feldolgozást"
Az nem feltétéen a posta sara, mindössze annyi történt, hogy a jövőbeli csomagod kapott egy tracking ID-t, meg elektronikusan átadásra kerültek a küldemény adatai a posta részére, az a csomag még nincs feladva (vagy abban az esetben, ha a psota a hunyó, akkor meg felvéve).
[ Szerkesztve ]
-
Eyesis
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest