- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz OPiiPO #102250 üzenetére
Ez a NANO is azért lett kitalálva hogy valamivel meg kell dobni az LCD panel árakat hogy ugyanazt amit már 5-6éve is tudtak el lehessen adni drágábban
2015-ben közepes áron még lazán 120Hz IPS-el kaptam meg a 42" TV-t
Most meg aranyárban van már egy 120Hz panel
valódi 10bites meg már OLED árban
75UN8500 vagy 82UN8500 sima LCD és mégis milyen drágaRemélem most a covid alatt amikor nem vesznek majd az emberek fele annyi TV-t sem majd rájönnek hogy túlságosan drágán adják a minimális fejlesztéseket sőt néha az előző évi termék visszafejlesztését
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Boha
aktív tag
válasz TeeJay #102246 üzenetére
Én is ezért vacillálok 2 modell között, hogy ad annyi pluszt ami szemmel észrevehető, mert az áron észrevehető. Összehasonlítottam a tv-ket displayspecifications-on, talán annyi különbség van hogy a GPU 2 magos a nanocell modellbe. Más szinte semmi ami lényeges különbség lenne, persze ha helyesek az adatok ott.
OBORZIL
-
gjoe
addikt
LG 43UM7050PLF-ről valaki mondana véleményt, milyen?
Vagy ha nem jó akkor max43ig 4k melyiket? -
dareyou90
csendes tag
válasz junior19 #102249 üzenetére
Nem is fogadok el semmit, nem hagyom magam behúzni a csőbe.
Ez a csereutalvány dolog hogy működik? Hol lehet beváltani? Ott ahol vettem? Mert online rendeltük az Alzáról. Ugyanolyan készülékre, mint amim volt? Vagy engednek másik modellre is váltani? Csak mert, ha nem tudják kijavítani és az összes ilyen típusú készülék ilyen, akkor mit érek el a cserével? Csak mert az EDGE LED miatt lett véve, azért, mert tesóm meccseket néz nonstop, és a Direct LED-es TV-je folyton foltos volt gyors kameramozgásoknál, azaz nem volt tiszta meccseknél a kép, ezért lett EDGE LED választva, nem a Nano technológia miatt. Sokkal többet meg nem szeretett volna rászánni, mint ez az ár.
[ Szerkesztve ]
-
Pokolika
tag
Na akkor leírom megint, mert már nagyon sok butaság kering.
Minden NANO793-as Direct led, és csak az 50-es S-MVA a többi IPS.
Nincs belőle EDGE. 796-ból sincs. -
TeeJay
félisten
Nyugi a proci meg gpu adatokról sehol nincs bővebb infó max ha alpha procis
de itt a lista és NANO85-től van csak alpha proci az alatta lévőek sima quad core
[link]FW-ben amúgy az összes UN ezt kapja (kivéve az UN85)
illetve ezek a NANO-k is szintén ezt a FW-t55NANO806NA
55NANO816NA
55NANO803NA
55NANO813NA
65NANO803NA
65NANO806NA
65NANO813NA
65NANO816NA
49NANO803NA
49NANO806NA
49NANO813NA
49NANO816NASzóval sok különbséget ne várjatok
UN85-ben már alpha proci van meg a NANO85-től felfelé is
a NANO7xxx meg passz de arról még LG.hu-n sem látok semmit[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
porker
tag
válasz RetroJack #102258 üzenetére
Lehet: nem! Összehasonlításképpen nézd a specifikációt: [DisplaySpecifications]
Sajnos azok az idők 2018-al elmúltak: ebben a kategóriában nincs 100-as panel
A fenti listában a Sony már 100-as, de +100k HUF. De még annak a modellnek is vannak gondjai a 100 Hz-vel...[ Szerkesztve ]
-
porker
tag
Srácok, hol lehet LG 74003LB-hez "sima" távirányítót kapni? Tud valaki elérhető áron nem utángyártottat?
Köszi! -
rebb
tag
Sziasztok,
65" vagy 75"-ban szeretnék UN85003-as TV-t vásárolni.
Esetleg tudja valaki, hogy Budapesten hol lehet megnézni élőben?
Vagy ha esetleg valaki ebben az árban és tudásban mást ajánlana, azt is szívesen fogadom.Köszi.
-
roodie
csendes tag
Sziasztok,
Egy gyors kérdésem lenne, NANO793NE típuson gondolkodom erősen, de semmi leírást, infót nem találtam, hogy milyen minőségű az upscaling ezeknél. Ugye hiába a csodaszép, tűéles kép 4K forrásoknál, ha a digi 1080i-ben tolja nekem a meccseimet :-)
Közelben lévő egyik üzletbe bevittem usb-n egy felvételt, de a kiállított példány alapbeállításaival eléggé tré volt a kép, elállítani meg nem engedte az úriember, aki odajött segíteni, így érdemben nem tudtam megnézni.
-
porker
tag
válasz snooze #102271 üzenetére
Nem viccből írtam, hogy "köszi".(Igaz úgy kellet volna írnom, hogy "köszönöm szépen!" )
A gyári "utángyártottat" 12k-ért tudom, a minőségi utángyártott pedig 7500. Gondoltam hátha tud valaki rentábilisabban de az is igaz, hogy a kis Samsungot nyomogatom a legtöbbet és a 12 ezres kategóriás 7 éve bírja a dobálást. Van egy 3000-em is: az csak arra jó ha semmi más nem lenne
-
Iomega
addikt
válasz Zerdal #102169 üzenetére
Szia!
Sajnos nem. A napokban üzemeltem be a Vodafone-os média kártyát, és pont ezt akartam az előbb megoldani, a programmásolást, de sajnos ebben az esetben nem jeleníti meg a tv menüje ezt a funkciót. A TV típusa LG SK8500 Nano. Korábban ott volt a menüben ez a lehetőség. Van erre más megoldás esetleg?
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
rebb
tag
válasz TeeJay #102273 üzenetére
Köszönöm szépen.
Nem is gond, mivel a 75" felé húz a szívem.
Azt, hogy hol tudnám élőben megnézni, tud valaki segíteni?
Vagy esetleg ár/érték arányban jobb ajánlat?Köszi.
-
TeeJay
félisten
Szerintem ilyen drága TV-t pláne amit alig vesznek nem igen fogsz sehol kipakolva látni.
Mikor szeptember elején vadásztam még UN szériát sem láttam szóval még az UN8000-et sem tudtam sehol megnézni pedig voltam vagy 6 helyen
75"-tól indul a legtöbb áruházban a 43-55" közötti TV-t pakolják ki esetleg 1-2 65"-t amit visznek mert belépő szintű akciós75" UN8500-ban alpha proci van már meg 120Hz 8bit+FCR IPS
Igazából a prociban meg a 120HZ-ben jobb mint az UN8000
Nekem panelra bejön a 65" UN8000 is tehát vélhetően amit nézel csak jobb lehetMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
porker
tag
Üdv.Van egy 32 és egy 43 colos LG tévém.Mindkettő PVR es,tud felvenni, de csak HDD re.Én pendrivre szeretnék felvenni.8-64 giga és különböző tîpúsú pent próbáltam,nem megy
Legtöbbször max 32 GB-s pent tud kezelni a TV. Amúgy milyen USB verziójú a pen és mit tud a TV? Az utóbbi jellemzősen USB2 ami nem tud rendesen kommunikálni az újabb felületekkel.
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Van egy LG 55UJ701v-m ami WIFI-n kapcsolódik egy TP-link AC1200-ra. Már sikerült úgy beállítani a routert, hogy a tv gond nélkül lejátsza a gépemről a filmetek. A baj az, hogy a TV sűrün lekapcsolódik, vagy a router ledobja, nem tom. Ami még érdekes, hogy a tv-nek minden alkalommal be kell adni a jelszót, nem jegyzi meg.
Valami ötlet? -
pjen
félisten
válasz fenergie84 #102290 üzenetére
Próbálj meg tovább lépni mikor kéri.Nálam egy Philips csinálja, de ha tovább lépek csatlakozik.
-
jack982
aktív tag
válasz fenergie84 #102292 üzenetére
Ez router gond lesz
-
Gyula976
újonc
Sziasztok új szerzemény egy nano 65 793 gyári élénk kép amit most használok valakinek akinek régebben van valami hasznos képbeállitási tanács
-
TeeJay
félisten
válasz fenergie84 #102292 üzenetére
Router 5GHz AC beállítás legyen úgy hogy N/AC mixed mód
fix 80MHz-re állítsd be
és WPA2-AES titkosítás legyen
valamint manuálisan állítsd a 36-os csatornára mert lehet a TV nem szereti a DFS csatornákat és emiatt szakad leMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz fenergie84 #102296 üzenetére
Ha az SSID-vel nincs baja akkor jónak kell lennie
nálam xyz2G a 2,4GHz wifi és xyz5G az 5GHz wifi és tudom hogy a TV mihez csatlakozzon
remélem nálad is így van hogy az SSID nem azonos a két frekvenciánMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
junior19
senior tag
válasz Gyula976 #102294 üzenetére
Hali!
A legpontosabb képet valamelyik Szakértői mód használatával kapod. Ott általában minden olyan "képjavító" funkció ki van kapcsolva, amire nincs szükség.
Sok mindent nem is kell itt állítgatni, a Világost beállítod 2,2 gamma értékre, a háttérfény értékét pedig a nappali fényviszonyoknak megfelelő értékre állítod.
Sötétben használd a Szakértói Sötét képmódot, a gammát 2,4-re vagy BT1886-ra állítva, amelyik tetszik.
Esetleg a színhőmérsékletet meleg2-ről meleg1-re állítani, ha számodra túl meleg a kép.codec project
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest