- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Kompakt vízhűtés
Aktív témák
-
nyesi
csendes tag
Nekem is volt egy ilyen combom, de GCC-4120B! Vagyis ennél amiről szó van régebbi! Elején még vitte a -R t, kb 1 éves korában jött elő ez a probléma, hogy nem! Mivel LG-re 2 év garit adtak, ezért a legközelebbi LG javítószervíz(boltot megkerülve, mer onnan ua rossz állapotban jött vissza gar jav után)simán kiadta rá a csereutalványt , amit a bolt már kénytelen volt elintézni!! Szóval ez nem azér van mer LG szar, egyszerűen csak beszart. Na ez konkrét vó't!!
-
Peat;)
veterán
Ha olcsón akarsz venni dvd írót ott van HengR és Gianni egyikőjük biztos árul. Más:combo drive-t nem egy felől hallottam hogy pont ezért nem szabad venni, mert abban az időben amikor elkezdték kiadni ezeket kicsit sok volt az egyszerre. Elhasználódnak és nyekkennek. Szvsz a márkák 90%-a. Lg-ből nagyon sok van a környezetemben, a cd írók nagyon jók ilyen nekem is van(2 éves és egy !!! cd-t rontott, ott is én voltam a hülye bár nem írok sokat) Lg dvd írókat is dicsőítik(az egyik fajtánál ami 4X-es egy firmware frissítés után már 8X-osan írtak asszem, tehát pl. a 4X dvd íróban nagyon jó lehet az optika a többihez képest). Ja igen, ha már a márkánál vagyunk: ha én megnézem az aida nevű progival a cd írót akkor Hitachi-Lg-t ír ki, szóval a névvel nincs baj, főleg hogy ketten gyártják(tották), kétszer annyi tudás, tapasztalat. Szerintem ez a két név nagyobb mint a nec.
Ha két év alatt a combó többi része ment rendesen az elég szép, én újra lg-t vennék, mint nec-et. Lg biztos kibírja 2-3 évig, míg Nec-ről a fene tudja. Ha elolvasom a ph tesztet ott is szimpatikus az lg. Vagy vegyél pioneert, de ott is hallani rontásokról szvsz tökmindegy mit veszel, nagy eséllyel 2-3 év múlva megint nyekken. (még a plextor is)
Ja igen:csak az lg tud dvd-ramot írni a nevesebb dvd írók közül ha még ez számít.
[Szerkesztve] -
Christoph
aktív tag
Igazad van, a negatív vélemény minden hardver esetén felmerül, tökéletes hardver nincs, de ha egy konkrét kérdésre vártál választ, szerintem más címet is adhattál volna a topicnak, a mostani cím félreértelmezhető, ezt a hozzászólások is alátámasztják....
Tudod, engem csak azért zavar ez, mert nekem az LG-s hardvereimmel még nem volt problémám, elég sokan szeretik anyázni ezt a márkát, ez a topic a cím alapján csupán egy újabb lehetőség erre....
LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest