Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Frame.Work - DIY laptop
-
PROHARDVER!
Lenovo IdeaTab A7-40 A3500-FL
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
Be On Road
Én használom, és eddig elégedett vagyok vele.
Múlt héten egy németországi utam volt, csak leszedtem a német és osztrák térpékeket, aztán hajrá.
Nem volt semmi gond.
Mondjuk magyar kisebb falvak nem nagyon szerepelnek utca/házszám szinten, de nagyvárosokkal nem volt gond. (Német térkép meg még a kis falukat is házszámra ismerte) Legalábbis ahol én jártam.
-
haris
őstag
Nem, nem a 4.4.2 ilyen, hanem némely laucher.
Rakj fel egy Nova, vagy Holo, vagy Next vagy bármilyen másik launchert mint a gyári, és akkor lesz alkalmazások mappád.haliati #856-ra
Kamuznak, nem az ezköz nem támogatott, hanem a fejlesztők lusták 4.4-re rendesen megírni. Olvass kicsit vissza, 4.2-n ment a TVGo gond nélkül, 4.4 frissítés cseszte el.
Talán majd egy frissítés -
vanezigy
aktív tag
Elkezdtem olvasni a kommenteket, akkor teli voltam bizalommal iránta, aztán jöttek, hogy a Jellin ez nem az nem megy, rootolni kell, na majd a kit kat, aztán a kit kat sem jó .... most kicsit lehangoltam magam :-)
Ezért lenne jó egy összesítő a hiányosságaiból amit esetleg a kezdő oldalon is lehetne rögzíteni....Akkor te már kaptál értesítőt, én semmit.
Ma reggel felhívtam a Emagot, hogy mi van vele, közölte, hogy már kiküldték a futárnak aki persze semmit nem tud az egészről, telefon újra emagnak, aki rendszerhibát mondott... handa-banda :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Macrodroid
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest