Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- iPad topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Lenovo IdeaTab A7-40 A3500-FL
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz
vanezigy #846 üzenetére
Szerintem jó kis masina.
Az emlegetett két TV-s program nem érdekel, egyrészt nem vagyok előfizető, másrészt nem akarok ezen TV-t nézni.
Az, ahogy az SD kártyával bánik már húzósabb dolog, de szerintem fél évig elleszek az alap memóriával, addigra hátha lesz rá normális megoldás.
Más most így nem jut eszembe, amit korábban kiemeltek.
Elmúlt 2 éves az Androidos mobilom, és jól elvoltam root nélkül. Ezt sem rohanok roortolni.Nem csak a "hibákat" kell látni, jó kis gép ez, és szerintem jó áron volt akcióban. Alsó hangon 28e-es masina -4e, -8e-rel olcsóbban, ki mikor fogta ki.
Nyilván nem futottam még bele minden kellemetlenségbe, de eddig minden ok.
Persze kereshetsz 30e-ért, vagy olcsóbban másik tabletet, csak az egyrészt jóval drágább, mint amennyiért ezt vetted, másrészt valószínüleg annak is meglesznek a nyűgjei. Ilyen árban én nem várok csodákat.
Ez az első tabletem.Mielőtt visszamondod, nem veszed át, szerintem keress az árkategóriájában hasonló tudásút, és olvass utána, annak mik az előnyei, hátrányai.
(#860) Ubul86: igazad van, inkább az app írók dolga lenne, mint az Androidé, vagy a tableté.
Ugyebár a Windows sem úgy készült, hogy minden fusson alatta, hanem a programokat írják rá. -
Ubul86
őstag
válasz
vanezigy #846 üzenetére
ó értem
én most kaptam meg végül fél3kor, pénteken fél8kor rendeltem meg...fél9kor rendelt munkatársam közvetlen mellettem, ő nem kapott ma semmit se még
nem tudom hogy megy a kiszállítás, azt hittem összegyűjtik
amúgy barátnőm már kezelésbe is vette, idáig jó nagyon, ahogy néztem, ez is 4.2, mert firmware frissítést feldobott
viszont ami szokatlan, hogy az összes app ki van dobva az asztalra, vagyishát a launcher gondolom ilyen, hogy nem menübe kell bemenni az appokért, hanem jobbra kihúzva ott az összes, mint lumián pl...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest