Hirdetés
-
PROHARDVER!
Lenovo IdeaTab A7-40 A3500-FL
Új hozzászólás Aktív témák
-
miroon
aktív tag
válasz
Spuri2000 #1039 üzenetére
Valoszinuleg akkor is karcolodik ha vastagabb. Itt a folia minosegere gondoltam,h konnyen karcolodik,meg vekony.
jenei1994: Biztos van. Keress ra ebayen vagy aliexpressen. Nekem is mindenemen matt van, pl ha egyetemen vagyok oran,akkor kevesbe fenylik a kijelzo ha felettem a lampa pont, meg hat nem is maszatolodik annyira.
-
miroon
aktív tag
Szia!
Billentyuzetet lehet hozza, akar bluetoothossat,akar usbst is, otg kabellel. Elviekben tamogatnia kell az ekezetes karaktereket is. Teljesen jol tudod hasznalni gepelesre igy.
Pontosan nem tudom mikor visit,meg mennyi hely van elso bekapcsolasnal rajta, ha nem lenne eleg ott a micro sd foglalat,de nehany alkalmazasra boven elegendo.
Nekem tele van 2 ilyen tablet is jatekokkal, mert ajandek lesz karacsonyra. Nyomkodtam az egyiket par napig, nem vettem eszre jelentos lassulast. Szerintem boven elegendo az 1gb ram, igaz fugg ez az android optimalizaltsagatol is,de itt en ugy vettem eszre hogy eleg arra amire kell egy ilyen tablet.
A hd filmeket nem probaltam,de mintha lett volna szo arrol itt a topicban,h valaki probalta.
A megosztott mobilnettel mukodnie kell teljesen jol,mivel a tablet nem tudja,hogy most igazabol otthoni wifit hasznalsz,vagy a telefonod mobilnetet, teljesenjol kell,hogy hasznalhato legyen mobilnettel is.
A wifivel nem tapasztaltam problemakat a hasznalat soran, a hatotavolsagot nem tudom megmondani pontossan, de a 3 szobaval alrebb levo router wifijet is teljesen jol latja. (persze, ez fugg a routertol is!)Bocs az ekezetek miatt,de tabletrol irtam.
-
miroon
aktív tag
válasz
vanezigy #864 üzenetére
Volt már több androidos tabletem is(5db). Hasonló specifikációjú volt az összes mint ez a Lenovo, sőt volt ami ennél is erősebb volt. (4mag 1,6ghz),de mindtől megváltam egy kis idő után. De engem akkor is meggyőzőtt ez a lenovo. Sokkal gyorsabb az összes eddigi tabletemnél. Igaz mind kettő ajándék lesz karácsonyra, de beállítgattam a gyerekeknek mindent rajta,meg telepakoltam játékkal.
Sőt 20-ért meg főleg jó választás lett volna. De te tudod,és mint ahogy előttem is írták nem a hibákat kell meglátni egyből! Mert azért összességében nem olyan rossz kis gép ez.
-
miroon
aktív tag
Csak nekem nem akar működni a mindigtv-s alkalmazás? Ez is egy szempont volt vásárlásnál,erre nem jó rajta
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest