Hirdetés
-
PROHARDVER!
Lenovo IdeaTab A7-40 A3500-FL
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Nem értek a témához, de egyetértek (#1209) haris véleményével.
Egy olcsó multifunkcionális eszköztől nem várható el az, ami egy külön erre a célra gyártott hardvertől.
Ha mindenáron a GPS a lényeg, talán érdeklődj a Milyen GPS-t vegyek topicban - ha még nem tetted - ott biztos tudnak segíteni, hogy a te árkategóriádban és igényeiddel mit érdemes megvenni. Ha az sem lesz megfelelő, akkor egy tablet pláne nem, abban biztos lehetsz.
Ráadásul gondolom pl. a szoftver is komolyabb magán a GPS-en, esetleg kedvezőbb akkuidő - nem értek hozzá, de én ezeket is figyelembe venném. -
reelc
veterán
Vajon hogy menne a tabon az Imperium Galactica 2? Most féláron van.
-
reelc
veterán
válasz
kgabor3000 #1118 üzenetére
(#1104) Májküll hsz-ében éppen Samsunghoz hasonlítja, olvass vissza.
Talán ő tud bővebb infókkal szolgálni.Nekem ez az első tabletem, egy 30e alatti géptől nem kell csodát várni, de szerintem teljesen jó tablet.
Nem ismerem a Samsungodat, nem tudom mihez szoktál hozzá, mi milyen sebességgel ment rajta? -
reelc
veterán
Keresés közben találtam ezt, talán érdemes megnézni a bizonytalanoknak, hogy vajon vegyenek-e ilyen tabot?
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz
Picicicus #991 üzenetére
Nem ismerem ezt a játékot, de szerintem napi 10 perc nem beteges.
Sokan napi szinten órákat játszanak, vagy bambulják a tv-t - szóval vannak, akik több időt szánnak ilyen hobbira, kikapcsolódásra.
Találtál egy módot, ami egy kicsit kikapcsol téged, egyedül. Nincs ebben semmi rossz.
Az már rossz lenne, ha a családi kasszát vernéd el rá minden hónapban. -
reelc
veterán
Mondjatok már egy flashes oldalt, ami nem megy alapból a tableten. Köszi.
-
reelc
veterán
Személy szerint nekem is ez a fórum adta a végső lökést, örültem, hogy rátaláltam. Elolvastam az összes hsz-t, majd megrendeltem a masinát.
Tipp: ez ingyenes, és elő volt telepítve (legalábbis a KitKatre). A honlapjuk.
Van egy halom Office alkalmazás a Google Playen.Majd meglátod, mennyire használhatóak számodra, tudják-e azokat a funkciókat, amiket szeretnél.
Nincs OTG kábelem, nem tudok nyilatkozni róla.Program ügyben még annyit tudok mondani, hogy érdemes nézegetni ezt az oldalt. Szoktak lenni komoly akciók, nem csak játékok, programok terén is. Ha esetleg az ingyenesek nem tudnak olyat, amire szükséged van. Ez csak akció gyűjtő oldal, a Google Playen történik a vásárlás Forintban.
-
reelc
veterán
HD filmek: az előbb kipróbáltam.
Google Playen vett HD film (nagy akcióban). A Google saját lejátszójával játszottam, nem töltöttem le a filmet, az ő szerverükről jött. Csak belenéztem 1-2 percre, és ment gond nélkül.
Igaz nekem a Wi-Fim itt van a szobában, de nincs gondom vele. Persze ez függ a Wi-Fi minőségétől is, nem csak a tablettől. -
reelc
veterán
válasz
#33253120 #961 üzenetére
Köszi.
Egy időben próbálkoztam a telón Task Killerekkel.(#966) Schuey: jók az ismerősök, akik úgy osztják a tanácsot, hogy nincs is tapasztalatuk.
Ne vedd sértésnek.
1GB az nagyon jó, de előttem már leírták. Ez a tablet megfizethető, és ezért az árért jó kis gép.(#981) Picicicus: a Playen felhozza a Flashfoxot, szóval kompatibilis.
Szerintem viszonylag kevés olyan normálisabb program létezhet, ami csak telefonon fut. Mekkora reklám és egyéb bevételtől eshetnek el azok, akik nem támogatják a tableteket. -
reelc
veterán
Az az alapár.
Akkor inkább itt, adnak vésztöltőt.(#950) jenei1994:
Copyzva a Lenovo hazai oldaláról (tök jó, hogy a 2 sorrend más)
A7 méretei: (SZÉ x MÉ x MA) 121,2mm x 9,6mm x 198mm
A1000: (szé. x ma. x va.) 199 mm x 121 mm x 10,7 mm (7,83" x 4,76" x 0,42")
Annyiért nekem is tetszik.(#951) laskr99: Fekete Pénteken nagy akcióban volt ez a tablet, sokan akkor vették. Én lemaradtam, de elég jó akcióban maradt ugyanazon a hétvégén, megrendeltem. Pár nappal később változott át az adatlap, hogy adnak töltőt, előtte nem adtak.
Röviden: aki úgy rendelte, hogy tartalmazta a honlap a rendeléskor a töltőt az kapott, akinek nem tartalmazta, nem kapott. Legalábbis ezt feltételezem. A tény, hogy nem kaptam, de nekem nem is járt.(#952) T_chris: Köszi, de mint írtam, nem rootolt a telóm.
-
reelc
veterán
Nekem a Doctor Who: Legacy néha komolyan megakadt. A Simpsons: Tapped Outtal meg több, mint fél éve nem tudtam játszani a sebessége miatt.
Az Androidot sosem telepítettem újra, és rootolva sem volt a telefon. Minden olyan alkalmazást leállítottam, amit én telepítettem, és nem használtam.A tableten jó gyors mindkettő.
-
reelc
veterán
válasz
Spuri2000 #943 üzenetére
A teló sokszor annyira belassult a kevés memóriától, hogy a launcher is lassú lett. Nem is tért észhez a telefon, amíg le nem állítottam pár programot az alkalmazáskezelőben. Ha esetleg rosszul gondolom, és nem a kevés memória, hanem a proci terheltség az oka, akkor sem vagyok előrébb. De 30-40 szabad MB-nál szinte kezelhetetlen volt.
A lényeg az, hogy ha normális sebességet akarok, akkor kézzel kell leállítanom a programokat, hogy ne futtassa őket feleslegesen. -
reelc
veterán
Nekem is olyasmi telefonom van a Mini Pro, nem rootoltam.
Hozzá képest nagyon gyors lesz a tablet.Bocs, nem tudom letölteni, már eléggé belaktam a 8GB-ot.
De van fent olyan játékom, ami a telefonon már játszhatatlan volt a sok frissítés miatt, gondolom. A tableten nagyon jól megy (The Simpsons: Tapped Out) -
reelc
veterán
Csak töltőkábel és használati utasítás volt hozzá.
Relatív. Nekem most 400MB szabad ebben a pillanatban. Ha kilőnék pár alkalmazást, több lenne.
Nekem ez kész felüdülés, az Androidos telefonomon az 512MB-ból olyan 40-120MB volt szabad.
Ha raksz rá egy csomó programot, és játszol komolyabb játékkal, akkor ez lefog csökkenni. -
reelc
veterán
Nem lehet, hogy csak sima képernyőzár volt? Egy lakat, amit el lehet húzni bármelyik irányba, akkor feloldódik.
Pl. Média Marktban lehetett próbálgatni.Ha meg akarod nézni élőben, talán Média Marktban próbálkozz, ha van a városodban. Én ott láttam élőben, igaz már a rendelés után. Sokféle tablet ki volt rakva.
Az Edigitalnál vettem, de nem volt kirakva, próba sem volt. -
reelc
veterán
Szivesen.
Ha 3D játékra célzol, nem tudom.
Egyéb felhasználásra nekem elég gyors (böngészés, egyszerűbb játékok, stb.).
Ez a videó segíthet.De egy valamit vegyél figyelembe légyszíves: ez a 30e alatti árával olcsó tabletnek számít (most ne a hazai fizukhoz nézd, hanem világviszonylatban.
). Ne egy 50e, 100e, közép- vagy csúcskategóriás teljesítményt várj tőle játék során.
Szerintem ár/teljesítmény tekintetében nagyon jó, főleg amikor akcióban volt. -
reelc
veterán
Olvass vissza. Valamelyik hsz-ben levan írva a rootolás (én nem rootoltam).
Mielőtt megvettem a tabletet, elolvastam a hsz-eket (nem olyan sok van), hogy lássam a gép erősségeit, gyengéit, az emberek mennyire elégedettek vele?Van aki még Jelly Beannel kapta, de mások KitKattal - vagyis erre lehet frissíteni. Lehetséges, hogy Lollipop is lesz rá a jövőben, ki tudja?
A 3D játékokról nem tudok nyilatkozni, nem veszek ezer valahányszáz Ft-os játékokat. Talán itt tudnak segíteni, ha megírod milyen hardveren mit szeretnél futtatni.
(#931) Veratrum: ha belegondolsz nem gáz. Elvégre a gyártók nem támogatják, hogy rootolj. Gondolom ezért van így megírva, hogy csak gyári állapotról tudj frissíteni, rootoltról ne. Biztosan megvan ennek az egésznek az oka, hogy pl. a rootolás garanciavesztéssel jár (persze ha nem tudod utána unrootolni, és visszaállítani gyári állapotba, akkor).
-
reelc
veterán
Bemásolom ide a hsz-t, ott levan írva egyértelműen, mi alapján lehet beazonosítani a készüléket:
"Már többször is szóba került a téma, hogy mi a készülék eredeti elnevezése. Nos, eredetileg "A7-40 A3500-FL", nem pedig "A7-50 A3500L" és társai. Idehaza jellemzően utóbbival árulják, 30e Ft körül. Pedig eredetileg a 16 GB-os, hátlapi kamerával is rendelkező verziókat hívják 50-esnek.
Tulajdonképpen ha a leírásában szerepel, hogy:
* MTK8121 processzor (az eredeti "ötvenesben" MTK8382 van, de az árukereső szerint idehaza már kb. 1 hete nem árulják sehol),
* (csak) előlapi kamera,
* 8 GB tárhely,
* csak WiFi,
* valamint 30e Ft körüli ár,
akkor a megfelelő példánnyal szemezel."Felraktam az AnTuTu-t, azt írja Mali-400MP van benne.
Ez az olcsóbb fajta tablet. -
reelc
veterán
Itt a topicban erről a típusról van szó: (#821) Benzentius - ezt a hsz-t keresd meg. Bocs, hsz-t nem tudok linkelni.
Amúgy alig bírtam elolvasni azt, amit írtál.De látom mit mondasz, rákerestem 2 külföldi oldalon, mindkettő mást ír.
Esetleg nálam járatosabb megtudja mondani mi a helyzet, pl. valami tesztprogrammal. -
reelc
veterán
válasz
vanezigy #846 üzenetére
Szerintem jó kis masina.
Az emlegetett két TV-s program nem érdekel, egyrészt nem vagyok előfizető, másrészt nem akarok ezen TV-t nézni.
Az, ahogy az SD kártyával bánik már húzósabb dolog, de szerintem fél évig elleszek az alap memóriával, addigra hátha lesz rá normális megoldás.
Más most így nem jut eszembe, amit korábban kiemeltek.
Elmúlt 2 éves az Androidos mobilom, és jól elvoltam root nélkül. Ezt sem rohanok roortolni.Nem csak a "hibákat" kell látni, jó kis gép ez, és szerintem jó áron volt akcióban. Alsó hangon 28e-es masina -4e, -8e-rel olcsóbban, ki mikor fogta ki.
Nyilván nem futottam még bele minden kellemetlenségbe, de eddig minden ok.
Persze kereshetsz 30e-ért, vagy olcsóbban másik tabletet, csak az egyrészt jóval drágább, mint amennyiért ezt vetted, másrészt valószínüleg annak is meglesznek a nyűgjei. Ilyen árban én nem várok csodákat.
Ez az első tabletem.Mielőtt visszamondod, nem veszed át, szerintem keress az árkategóriájában hasonló tudásút, és olvass utána, annak mik az előnyei, hátrányai.
(#860) Ubul86: igazad van, inkább az app írók dolga lenne, mint az Androidé, vagy a tableté.
Ugyebár a Windows sem úgy készült, hogy minden fusson alatta, hanem a programokat írják rá. -
reelc
veterán
A vasárnapi autómata levélben, ami a megrendeléskor jött, a power bank nélkül szerepelt.
Szerdán, amikor rögzítették a rendelésem szintén jött levél, abban sem szerepelt.
A csütörtöki levélben, amiben azt írták, hogy átvehetem, szerepel.
Tippre az történt, hogy a honlapon már a töltővel szerepel és valahogy az értesítőben is átíródott, ha a honlapról veszik az adatokat.
Kedden mutattam valakinek a honlapot, és akkor még magában volt a telefon a honlapon. -
reelc
veterán
Elégedett vagyok a 23715-ös árral.
Ebayről rendelek még fóliát és tokot, amit korábban linkeltetek. A telefonból átrakom ebbe a memóriát.
Szóval felszerelve meglesz úgy 28-29-ből? Ez jó.(#690) Balesz123: én úgyis a boltban venném át. Eladó jelenlétében felbontani, benne van-e minden?
-
reelc
veterán
Persze, én sem vagyok elvakult, fogok vásárolni, ha meggyőznek az áraik, de akkor is rosszul esett.
Amúgy a Fekete Péntek hazai honlapja alapján az igaz Fekete Péntek most lesz, ott a dátum, hogy 28-án, és ott az Edigital logója is. Vajon megint akciózni fognak, vagy csak most voltak? Az előzőt beharangozták mindenfele, gondolom most is befogják, ha lesznek, nem?
Az MM korrekt, de most 28e náluk, annyiért nem veszem meg. -
reelc
veterán
Én sem egész nap voltam rajta.
Kb.2 órám ment el az egészre, ebben az időben benne van az is, hogy megtaláltam ezt a fórumot, és olvasgattam. Meg úgy általában a tabletekről is, mert ez lenne az elsőm.Én nem tudom lesz@rni, mert mondjuk csütörtökön még nem gondoltam, hogy tabletet akarok venni. Így az akciós ár érdekelt, nem az, mennyi volt hónapokkal ezelőtt. Vonzó volt a 20e-es ár, plussz az itteni linkekről pár ezerért a tok és fólia - és szállítással kb. annál az összegnél járnék, mint amibe most csak a tablet lenne. Ne érts félre, tudom, hogy jó áron van még akció nélkül is, de nekem nem mindegy.
-
reelc
veterán
Köszi.
Tudom az e-book olvasó lenne az ideális hozzá, de ezt többmindenre lehet használni.
A Black Fridayen megrendeltem volna, de nem tudtam, a honlapjuk nem bírta a sok látogatót. Nem maradt nekik, hanem rendelhető. Betudják szerezni, az a lényeg. Még mindíg ez a legjobb ár: 23715Ft.
Még ugye kell képernyővédő fólia, és egy tok sem ártana, a korábbi linkjeiteken láttam őket. -
reelc
veterán
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy ilyen készülék vételén. Nem tudom meddig akciós.
Elolvastam sok hsz-t, az jött le, hogy alapvetően elégedettek vagytok vele.
Egy ilyen 7" gépen mennyire lehet könyvet olvasni? Mennyire fárasztja a szemet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest