- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zee-lu
csendes tag
Sziasztok!
Próbálom partícionálni a merevlemezt a gépemben a norton partitionmagic 8.0-val, de a program a következőt írja ki induláskor:
"Init failed: Error 117.
Partition's drive letter cannot be identified"Másik gépen gyönyörűen működik, így nem értem, ezzel mi a gondja. Van valami ötletetek?
(120 Gb SATA winchester ATA módra kapcsolva BIOS-ban) -
zee-lu
csendes tag
Üdv!A segítségeteket kérem. Adott egy Lenovo 3000 c200 típusú noti, amit 1 éve sikerült beszerezni, de szerencsétlen módon Vista Home op-pal. Kapásból lezúztam a gépről és xp pro-t raktam rá. Azóta látszólag minden tökéletesen működik, de úgy érzem, h a gépnek nagyobb sebességgel kellene működnie. Elvégre adott egy core duo proci és 1 gb ram (az Acer tm2410 gépem 1.5-ös procival és 758 mb rammal lepipálja). Nincs vírus, nincs féreg és semmi hasonló fos, minden driver OK. Csak arra tudok gondolni, hogy a vistával vmit buheráltak, hogy más rendszer ne működjön rendben. Az xp-t is nehezen raktam föl és sem a telepítésnél, sem pedig Partition magic-kel nem tudom partícionálni a hdd-t (ami egyébként SATA). Így van egy 120 gb méretű vinyó a gépben, de csak egyetlen partíció, ami nem túl célszerű. Ha van tippetek, tapasztalatatok a problémával kapcsolatban, osszátok meg velem,kérlek.
-
zee-lu
csendes tag
Üdv!Adott egy Lenovo 3000 C 200 8922BXG. eredetileg fos vista volt rajta, azóta már xp. DVD meghajtója (HL-DT-ST DVD RAM GMA-4082N) ma elkezdett makacskodni. Mikor elindul a gép, semmi gond. Aztán, ha megírok vele egy cd-t, akkor egy másodikat már nem tudok, mert nem látja a lemezt. Újraindítás után egy írásra ismét jó. Úgy sem megy a dolog, ha egy lemezből több példányt akarok készíteni. Amikor az elsővel kész, kidobja, kéri a következőt, de azt már nem látja. Azt írja a Nero discinfo-ja, hogy nincs bent lemez vagy a meghajtó nem készült fel. Ráadásul a megírt lemez tartalma a total commanderen keresztül sem látható. Mi lehet a megoldás a problémára?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Vírusirtó topic
- EA Sports WRC '23
- Philips LCD és LED TV-k
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óra topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- További aktív témák...
- DELL Vostro 15 laptop
- Asus Rog Flow Z13 Dobozos ÚJ GZ301VU I9-13900H 16GB ram 512 ssd RTX 4050 2560X1600
- Gamer laptop eladó teljesen új bekapcsolva se volt 2025.04.29 lett vásárolva
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest