Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zee-lu

csendes tag

Sziasztok!

Próbálom partícionálni a merevlemezt a gépemben a norton partitionmagic 8.0-val, de a program a következőt írja ki induláskor:

"Init failed: Error 117.
    Partition's drive letter cannot be identified"

Másik gépen gyönyörűen működik, így nem értem, ezzel mi a gondja. Van valami ötletetek?
    (120 Gb SATA winchester ATA módra kapcsolva BIOS-ban)

• zee-lu

csendes tag

Üdv!A segítségeteket kérem. Adott egy Lenovo 3000 c200 típusú noti, amit 1 éve sikerült beszerezni, de szerencsétlen módon Vista Home op-pal. Kapásból lezúztam a gépről és xp pro-t raktam rá. Azóta látszólag minden tökéletesen működik, de úgy érzem, h a gépnek nagyobb sebességgel kellene működnie. Elvégre adott egy core duo proci és 1 gb ram (az Acer tm2410 gépem 1.5-ös procival és 758 mb rammal lepipálja). Nincs vírus, nincs féreg és semmi hasonló fos, minden driver OK. Csak arra tudok gondolni, hogy a vistával vmit buheráltak, hogy más rendszer ne működjön rendben. Az xp-t is nehezen raktam föl és sem a telepítésnél, sem pedig Partition magic-kel nem tudom partícionálni a hdd-t (ami egyébként SATA). Így van egy 120 gb méretű vinyó a gépben, de csak egyetlen partíció, ami nem túl célszerű. Ha van tippetek, tapasztalatatok a problémával kapcsolatban, osszátok meg velem,kérlek.

• zee-lu

csendes tag

Üdv!Adott egy Lenovo 3000 C 200 8922BXG. eredetileg fos vista volt rajta, azóta már xp. DVD meghajtója (HL-DT-ST DVD RAM GMA-4082N) ma elkezdett makacskodni. Mikor elindul a gép, semmi gond. Aztán, ha megírok vele egy cd-t, akkor egy másodikat már nem tudok, mert nem látja a lemezt. Újraindítás után egy írásra ismét jó. Úgy sem megy a dolog, ha egy lemezből több példányt akarok készíteni. Amikor az elsővel kész, kidobja, kéri a következőt, de azt már nem látja. Azt írja a Nero discinfo-ja, hogy nincs bent lemez vagy a meghajtó nem készült fel. Ráadásul a megírt lemez tartalma a total commanderen keresztül sem látható. Mi lehet a megoldás a problémára?

Új hozzászólás Aktív témák