- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Táp ventilátor csere
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocsika
aktív tag
hali
Végül is meg lett véve egy TY0B9HL
Csak egy pixelhiba van de az majdnem középen és piros de alig lehet észrevenni (hugomnak úgy kellet magmutatni)
De amúgy király, majdnem jobb mint az enyém (videjókari), de hugom úgyse játszik
A fényes kijelzőt még szokni kell. Verőfélyes napsütésben áááá, de ha besötétedik vagy behúzom a sötétítőt akkor ötször jobb mint az enyém.
Tapipad ok, a billentyűzeten még szoknom kell a kurzorvezérlő billentyűket, valahogy mindig leakar mászni róla a újam a pgup és pgdn ra. Olya mintha nem is a billentyűzet része lenne.
A formája az tetszik. Hugom azt mondta hogy nem mindegy melyik, mert úgyis mind kocka alakú. Hát ez ahol tudja ott görbít levág...
Hangja szinte nincs, de hűtés közben még kevesebb
A hangszórótól meg nem tudom mit vártak, ahoz képest ahogy elvan dugva a ''kicsike'' szól
Hóm: Eddig semmi bajom sincs vele (maradhat)
Előre telepített rusnyaságok: Hát a nagy része felesleges szerintem
A nortont alapba töröltem a Googlés vackokkal együtt, a picasát nem tudom mire használhatnám a gépen, A roxio pont az amit nem szeretek a új nero-kban, hogy minden az akar csinálni, windvd-s cuccok lehetnének újabbak is
A lenovós cuccok úgy is maradnak és ha netre engedem akkor frissíthetnek is
A rendszert már lementettem Create Recovery Media-val
De mielőtt felteszek rá dolgokat be szeretném állítani hogy nem mentsen mindet és amit el is ment azt is csak egyszer a titkos partíciójára (mondjuk a tempben és az ilyen helyeken lévő ideiglenes dolgokból az is baj ha egyszer elmenti a cuccot)
Tehát egy optimális beállítást keresek Rescue and Recovery-hez.
Az Exclude files pontban mit ne mentsen és az Specify files for single storage pontban
melyik mappákra állítsam hogy ne töbszörözze magát pl.: a Win a rejtett partíción
Ja és mikor visszaállít akkor mindent töröl a C-ről vagy csak a stabil állapotú rendszert rakja vissza
Egyszere ennyi
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Táp ventilátor csere
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest