- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
panaro
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
Különösen, hogy az én ismereteim, pontosabban a tapasztalataim a hiányosak, hogy mi a látványbeli különbség a fényes és a matt kijelző között. A jelenlegi Gericomomnak egész jók a színei és elég nagy a betekintési szöge, de nem tükröződik, kikapcsolt állapotban is legfeljebb nagyon homályos képet ver vissza. Használtam viszont egy munkahelyi Thinkpad-et vagy öt éve, igazi ''spártai'' munkagép volt: elég gyenge színek, nagyon kis betekintési szög. Ezt - amikor megvettem a mostani gépemet - utólag annak tudtam be, hogy régebbi típus. Most, amikor az antiglare-ről olvastam (hangsúlyozom, csak olvastam!), ez a képminőség ugrott be, és ''megborzongtam''. Természetesen személyesen járok majd utána a dolognak, de sajnos egyelőre még nem volt időm arra, hogy szemügyre vegyem a gépeket ''testközelből''.
Ami biztos, hogy nekem nem folyamatos munkára kell, hanem házi gépnek: néha munka is persze, de főként családi fotók lapozgatása, szerkesztése, internet, email, zene, néha egy-egy film vagy nagyon néha játék. Van hogy az egész család egyszerre nézné a fényképeket rajta. És nagyon ritkán használom folyamatosan egy-két óránál többet. Van, hogy napokig be sem kapcsolom.
Szóval minden jó tanácsot szívesen veszek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Mozilla Firefox
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest