Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Hat ha valoban ugy gondoljak hogy ez az 1 milliard dollar (ez sem tiszta hogy ez mennyi ido alatt ment volna el) nem fog visszajonni bergyartatasbol akkor van baj boven. A masik olvasat hogy szerintuk enelkul is lesznek megrendelok, akik valamilyen rejtelyes okbol nem a TSMC-t vagy a Samsungot fogjak valasztani
Azert jo lenne ha mar sikerulne 2023-ra lemenniuk 7nm-re, lassan a kinai SMIC is beeri/elozni fogja oket.
"Van pár ezer órám a GW2ben, szerintem nem rossz, de hamar meg lehet unni." (Kolbi_30)
-
Pikari
senior tag
Valószínűleg rájöhettek, hogy a risc-v nagyobb veszélyt jelent az x86ra, mint az arm. Mondhatnánk, hogy egy processzorgyárnak teljesen mindegy, hogy mit gyárt, amíg az emberek megveszik, viszont nem valószínű, hogy az intel nagy piaci részesedést tudna megtartani az új architektúrában sem bérgyártóként, sem saját fejlesztésekkel.
2013 nyara -> ettől az időponttól kezdve kizárólag privát üzenetben tudsz elérni, a fórumot nem olvasom/írom, mert ÉLETEM van.
-
Alogonomus
őstag
Hát az utolsó negyedéves bevételük 32%-kal volt alacsonyabb az előző év végénél, de a 2022-es éves bevételük is 20%-kal volt alacsonyabb a 2021-es eredményeknél. Az egész éves 20% mínusz mellett a negyedéves 32% mínusz pedig azt is jelzi, hogy lejtmenetben vannak, és az idei első negyedévük még gyengébb lesz. Az adózás utáni eredményük is 60%-ot esett 2021-hez képest. Minden centet meg kell most fogniuk.
-
tibaimp
veterán
Én meg azt várnám, hogy pár vevőt átcsábítanának akár azzal is, hogy olcsóbban gyártanák a chip-eket, így kialakulna valami árháború féle, mert a Samsung, de különösen a TSMC nagyon el van szállva árilag is.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
GeryFlash
veterán
válasz
Alogonomus #4 üzenetére
Az bizonyos lifestyle company ugy tunik fajdalmas sebet ejtett rajtuk
"Van pár ezer órám a GW2ben, szerintem nem rossz, de hamar meg lehet unni." (Kolbi_30)
-
ShiTmano
aktív tag
válasz
Alogonomus #4 üzenetére
Valszeg AMD is veszteséges lesz. Genoa Epyc még nem volt a 4. negyedévben, ZEN 4 nem jól fogy, RDNA 3 sem. Bezuhantak az eladások mindenhol. Amúgy valszeg az Intel sosem lesz már olyan erős, mint a 2010-es évek közepén. Akkor volt, hogy 2 nodedal is az AMD előtt járt, most meg mögötte van eggyel. Ha a TSMC nem hibázik vmi nagyot, akkor az Intel sohasem fog 2 lépésnyi előnybe kerülni még egyszer. Apple is lelépett tőle, ami nem kis veszteség neki. ARM is egyre jobb lesz. Fel kell készülnie, hogy vége az aranykornak. A sok saját FAB is lehet, nyűg neki már.
"Ilyen dolog ez, folyamatos növekedés, egy állandó méretű bolygón :D Rip rendszer..." by Crim
-
Joachim21
senior tag
válasz
Alogonomus #4 üzenetére
Szerintem is ez van a dologban. A Ryzen 7000-esek ármodosítása és memóriával csomagban árusítása óta nem nagyon fogynak az Intel CPU-k. Arról nem is beszélve, hogy a piacon a legnépszerűbb még mindig a Ryzen 5000-es széria.
[ Szerkesztve ]
Kedvenc vállalati alkalmazásom a Stricix.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat valószínűleg a költségcsökkentésre megy rá, de ez veszélyeztetheti az épülő gyárak optimális kihasználását.
- Playstation 5 lemezes verzió. Bontatlan ,új ,garanciás, számlával.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung X5 thunderbolt3 1TB külső SSD
- God of war ragnarok collector
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L380 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Apple Watch Series 7 45mm Cellular Black, 98%-os AKKU!
- DOBOZOS,ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 Carbon Edition:R7 5800U,16GB,1TB,OLED 14" 2.8K 400nit,100%DCI-P3,1.1kg
- Meike Nikon mk910 mk-910 rendszervaku szinkronvaku vaku sb60 sb700 sb800 sb900 sb910
- Makulátlan Nikon D5300 + AF-S 18-140mm f 3.5-5.6G ED VR + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro
- CORSAIR CX-M Series CX750M 750W
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest