Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
GombócArtúr #1 üzenetére
Ez belefért volna az Azonnali VGA-s kérdések órája topicba is. Zárom.
-
GombócArtúr
senior tag
Szüleim gépével van probléma, és nem jövök rá hogy mi. 30-40 perc használat után lekapcsol a TFT monitor, visszakapcsolás után 2 másodpercel megint lekapcsol. Reset után ugyanezt csinálja biosban is, mindenhol. Majd később bekapcsolva a gépet ismét jó.
Vettem másik videokártyát, hát csak csinálta tovább, azzal a külömbséggel hogy az előzőnél játékok használatánál azonnal elment a kép, itt már nem.
Tegnap vettem egy másik alaplapot, megkönnyebbülve látom hogy a régin két kondenzátor fel volt púposodva, és bizonyosan ez a baj. De a probléma csak nem múlt el.
A windowsban letiltottam minden általam ismert dolgot ami kapcsolatban lehet ezzel. Mi lehet a baja...?Jelenlegi konfig: ABIT SA6R - 633 Celeron - Geforce MX400 - 256MB SD - 120GB HDD - LG DVD RW - ACORP 235W-os táp - Fujitsu Siemens TFT monitor.
Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Elden Ring
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest