Hirdetés
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Ez belefért volna az Azonnali VGA-s kérdések órája topicba is. Zárom.
-
GombócArtúr
senior tag
Szüleim gépével van probléma, és nem jövök rá hogy mi. 30-40 perc használat után lekapcsol a TFT monitor, visszakapcsolás után 2 másodpercel megint lekapcsol. Reset után ugyanezt csinálja biosban is, mindenhol. Majd később bekapcsolva a gépet ismét jó.
Vettem másik videokártyát, hát csak csinálta tovább, azzal a külömbséggel hogy az előzőnél játékok használatánál azonnal elment a kép, itt már nem.
Tegnap vettem egy másik alaplapot, megkönnyebbülve látom hogy a régin két kondenzátor fel volt púposodva, és bizonyosan ez a baj. De a probléma csak nem múlt el.
A windowsban letiltottam minden általam ismert dolgot ami kapcsolatban lehet ezzel. Mi lehet a baja...?Jelenlegi konfig: ABIT SA6R - 633 Celeron - Geforce MX400 - 256MB SD - 120GB HDD - LG DVD RW - ACORP 235W-os táp - Fujitsu Siemens TFT monitor.
Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest