- Bluetooth hangszórók
- Steam Deck
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
zazenke #5229 üzenetére
és teszi a dolgát beindul arra is ha mondjuk italport keverek érzékeli a doboz kinyitását és a mikroszkópikus por távozását ilyenkor a dobozból vagy a kintről bejövő anyagokat vagy hogy csak felnyitom a közelébe lévő kuka fedelét kidobni valamit Mert a konyhában van. Lehetne a hálószobába is csak az öreg daikin csendességét egyenlőrfe nem bírtam kiváltani és én érzékeny vagyok erre pedig papíron csak 1 decibell különbség van köztük a legalsó fokozaton. Mást persze a sharp sem zavarna szóval nem rossz termék valószínüleg összeségében köröket ver a xiaomi és társaira. A plasma cluster részéről nem birok megbízhatót nyilatkozni mert bár már emelt értékű (ez szerintem lényeges lehet) és hallom is hogy zümmög de hogy mennyiben járul hozzá a szagtalíntáshoz vagy egyébb dolgokhoz azt nem tudom biztosra . Valamitől megszünik elvileg a szag mert jelzi hogy elkezdett csökkeni a koncentráció és vissza is áll hogy már nincs baj. Egy biztos az ő technológiájuknak nincs meg az enyhén ózon szaga mint a daikineknek kezdetben . Én nem érzem persze ez sem jelenet önmagában semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest