Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ap-c
csendes tag
válasz
beginnerguy #2052 üzenetére
Én már semmit sem értek, ezért is írtam
Több száz itten komment átolvasása után jutottam arra, hogy a szállópor ellen ezek nem jók, mert többen, sokszor leírták. Persze, hogy nem azt várom egy ilyen készüléktől, hogy felporszívózzon, meg letörölgessen, de azért az valahol szerintem egy basic feature-nek kellene lennie egy "légtisztítónál", hogy a levegőben szálló port kiszűrje. Kicsit is, nagyot is.
A hepát meg az ionizálást, meg társait abban az értelemben értem a ló másik oldalának, hogy azok már inkább légfertőtlenítők, miután az allergiát okozó cuccokat is kiszedik a levegőből. Márpedig nálunk senki nem allergiás, ezért semmi szükségünk "sterilszobára", jobban preferáljuk az immunerősítő atkaszaros, penészgombás levegőt
Komolyabbra fordítva, tényleg nem vagyok benne biztos, hogy csak azért, mert gusztustalannak hat, tényleg mindent ki kell szűrni a levegőből. Ez kicsit olyan mint az antibakteriális kézmosó: marketingdumának és az emberek beparáztatásának tökéletes, ugyanakkor azzal pont nem teszel jót magadnak, ha lesterilizálod naponta 20x a kezed, (főleg hogy 5mp után megfogod a kilincset amit egy merő retek) Ugyanakkor porból nálunk rengeteg van, ezért erre kellene céleszköz.
Közben találtam egy érdekes irományt, hátha másoknak is segít: http://hadmernok.hu/151_06_csurgaij_sm.pdf (TLDR)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest