Aktív témák
-
Throme
veterán
Ilyesmiről beszélgetünk itt:
CADA, Polymobil, és más építőkockák -
Warton
őstag
Látom ezekben az alternatív legokban is van motorizálási lehetőség, ezek mennyiben erősebbek/gyengébbek mint a LEGO társaik. Illetve mennyire kompatibilisek?
-
Djuree
félisten
Na gondoltam nyitok egy ilyen topikot, ne legyen szétoffolva az origi lego csoport.
Ide jöhet minden, Mould King, Sembo, Panlos, Cobi, Bluebrixx stb., bármi.
Nekem már sok ilyen készletem van, origi lego gyűjteményem nagy részét felszámoltam.
Majd ha lesz időm írok valami összefoglalót.Ha valaki nem akar bohóckodni a komolytalan lego hajókkal amik ráadásul arany áron vannak, tudom ajánlani ezt, nem fog csalódni, se minőség, se méret szempontjából. Ahogy egyik Mould King-ben sem...most le van árazva, de eredeti áron is megéri. Akinek ez nagy, vannak ennél kisebbek is MK márkából, érdemes szétnézni...
[link]
Ez az oldal megbízható, sok rendelésem volt már innen.Ha kérdés van márkák vagy konkrét készletek tekintetében csak bátran!
De megbízható oldalakat is tudok ajánlani.
Aktív témák
Hirdetés
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Doctor Who (2005)
- PR-Telecom
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mobilinternet
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged