- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
Aktív témák
-
Throme
veterán
Ilyesmiről beszélgetünk itt:
CADA, Polymobil, és más építőkockák -
Warton
őstag
Látom ezekben az alternatív legokban is van motorizálási lehetőség, ezek mennyiben erősebbek/gyengébbek mint a LEGO társaik. Illetve mennyire kompatibilisek?
-
Djuree
félisten
Na gondoltam nyitok egy ilyen topikot, ne legyen szétoffolva az origi lego csoport.
Ide jöhet minden, Mould King, Sembo, Panlos, Cobi, Bluebrixx stb., bármi.
Nekem már sok ilyen készletem van, origi lego gyűjteményem nagy részét felszámoltam.
Majd ha lesz időm írok valami összefoglalót.Ha valaki nem akar bohóckodni a komolytalan lego hajókkal amik ráadásul arany áron vannak, tudom ajánlani ezt, nem fog csalódni, se minőség, se méret szempontjából. Ahogy egyik Mould King-ben sem...most le van árazva, de eredeti áron is megéri. Akinek ez nagy, vannak ennél kisebbek is MK márkából, érdemes szétnézni...
[link]
Ez az oldal megbízható, sok rendelésem volt már innen.Ha kérdés van márkák vagy konkrét készletek tekintetében csak bátran!
De megbízható oldalakat is tudok ajánlani.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged