- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
Throme
veterán
Ilyesmiről beszélgetünk itt:
CADA, Polymobil, és más építőkockák -
Warton
őstag
Látom ezekben az alternatív legokban is van motorizálási lehetőség, ezek mennyiben erősebbek/gyengébbek mint a LEGO társaik. Illetve mennyire kompatibilisek?
-
Djuree
félisten
Na gondoltam nyitok egy ilyen topikot, ne legyen szétoffolva az origi lego csoport.
Ide jöhet minden, Mould King, Sembo, Panlos, Cobi, Bluebrixx stb., bármi.
Nekem már sok ilyen készletem van, origi lego gyűjteményem nagy részét felszámoltam.
Majd ha lesz időm írok valami összefoglalót.Ha valaki nem akar bohóckodni a komolytalan lego hajókkal amik ráadásul arany áron vannak, tudom ajánlani ezt, nem fog csalódni, se minőség, se méret szempontjából. Ahogy egyik Mould King-ben sem...most le van árazva, de eredeti áron is megéri. Akinek ez nagy, vannak ennél kisebbek is MK márkából, érdemes szétnézni...
[link]
Ez az oldal megbízható, sok rendelésem volt már innen.Ha kérdés van márkák vagy konkrét készletek tekintetében csak bátran!
De megbízható oldalakat is tudok ajánlani.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magisk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Reklámblokkolók topikja
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- kraftxld: Untappd lista
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged