Hirdetés
Aktív témák
-
Djuree
félisten
Na gondoltam nyitok egy ilyen topikot, ne legyen szétoffolva az origi lego csoport.
Ide jöhet minden, Mould King, Sembo, Panlos, Cobi, Bluebrixx stb., bármi.
Nekem már sok ilyen készletem van, origi lego gyűjteményem nagy részét felszámoltam.
Majd ha lesz időm írok valami összefoglalót.Ha valaki nem akar bohóckodni a komolytalan lego hajókkal amik ráadásul arany áron vannak, tudom ajánlani ezt, nem fog csalódni, se minőség, se méret szempontjából. Ahogy egyik Mould King-ben sem...most le van árazva, de eredeti áron is megéri. Akinek ez nagy, vannak ennél kisebbek is MK márkából, érdemes szétnézni...
[link]
Ez az oldal megbízható, sok rendelésem volt már innen.Ha kérdés van márkák vagy konkrét készletek tekintetében csak bátran!
De megbízható oldalakat is tudok ajánlani.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest